Wie wil er nou geen schoon huis? Als dat zo is, haal dan de stress uit het schoonmaken van je huis met een van deze gratis printbare sjablonen voor schoonmaakschema's.

Ik ben hier eerlijk, maar als het gaat om het onderhouden van een schoon huis, ben ik waardeloos! Ik weet niet waarom. Zijn het mijn kinderen? Is het dat ik het altijd te druk heb met andere dingen? Of is het omdat ik niet eens weet waar ik moet beginnen?

Mijn vrienden en familie hebben grotendeels brandschone huizen en ik wilde weten hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen. Het geheim? Een schema en een checklist hebben.

Het gebruik van schoonmaakschema's helpt je om op schema te blijven met je schoonmaakgewoonten.Er zijn dagelijks verschillende taken, zoals de was inladen en de vuilnis buiten zetten, maar er zijn ook maandelijkse taken, zoals het grondig schoonmaken van de oven cringe om je huis in topconditie te houden.

Als je net als ik bent, heb je alle hulp nodig die je kunt krijgen. Daarom heb ik verschillende afdrukbare sjablonen voor schoonmaakschema's, checklists en opruimuitdagingen samengesteld om je op weg te helpen naar een schoner huis.

Als je het formaat van een van deze schoonmaakschema's wilt aanpassen aan je planner, kun je hier leren hoe je dat moet doen.

-

Wekelijks schoonmaakschema

Soms moet je elke dag van de week een klein beetje doen om grote veranderingen aan te brengen in de netheid van je huis. Een wekelijks schoonmaakschema kan je helpen erachter te komen welke taken je moet doen op een manier die het simpel en gemakkelijk vol te houden houdt.

Laten we eens kijken naar enkele gratis wekelijkse schoonmaakschema's die je zeker op weg helpen met je schoonmaakprioriteiten!

-

Wekelijks schoonmaakschema afdrukbaar

Dit wekelijkse schoonmaakschema richt zich elke dag op een andere kamer en is gemakkelijk bij te houden. Er zijn ook taken die je dagelijks, tweewekelijks en maandelijks moet uitvoeren om je huis in topconditie te houden.

sjabloon voor wekelijks schoonmaakschema ingevuld

Gevonden op: Urban Mom Tales

-

Afdrukbaar dagelijks en maandelijks schoonmaakschema

Dit schoonmaakschema is verspreid over een maand, zodat je elke dag belangrijke schoonmaaktaken kunt uitvoeren. U krijgt ook gratis dagelijkse checklists die u kunt invullen, zodat u gemakkelijker op het goede spoor kunt blijven.

afdrukbaar dagelijks schoonmaakschema

Gevonden op: Squirrelly Minds

-

Hoe houd je een schoon huis

Deze schoonmaakchecklist is zo gemakkelijk te volgen en ziet er zo overzichtelijk uit. Het is opgedeeld in verschillende secties om u te helpen uw huis onder controle te houden.

checklist voor een schoon huis

Gevonden op: Beauty with Lily

-

Wekelijks schoonmaakschema - 6-daagse planner afdrukbaar

Dit schoonmaakschema richt zich op het opknappen van je huis in 6 dagen. Hij combineert zowel schoonmaken als opruimen om je huis de boost te geven die het nodig heeft.

Gevonden op: The Little Frugal House

-

Ontrommelen en organiseren

Als het gaat om het creëren van een schoon huis, gaat het niet altijd alleen om schoonmaken, maar ook om organiseren en opruimen. Veel mensen hebben de neiging om een rommelig huis te hebben omdat ze te veel rommel vasthouden en dat neemt ruimte in beslag en komt OVERAL!

Laten we eens kijken naar enkele schema's die zijn ontworpen om je te helpen de rommel op te ruimen en je te organiseren!

-

30 Day Declutter Challenge

Deze 30-daagse declutter-uitdaging is een geweldige manier om je bewust te maken van wat rommel is en wat je gemakkelijk kunt doen om er een deuk in te maken. Deze gratis printable richt zich op het organiseren gedurende een periode van 30 dagen en ziet er gemakkelijk genoeg uit.

30 dagen opruimuitdaging

Gevonden op: Kelly Golightly

-

30 dagen schoonmaak- en organisatie-uitdaging

Deze uitdaging van 30 dagen schoonmaken en organiseren lijkt vrij eenvoudig. Als je dit van dag tot dag bekijkt en elk item op de lijst opruimt, zul je zeker wat ongewenste rommel in huis kwijtraken.

30 dagen schoonmaken en organiseren

Gevonden op: Natural Beach Living

-

Voorjaarsschoonmaak: 30 banen 30 minuten 30 dagen

Deze gratis printable van The Dirty 30 richt zich op het voltooien van één taak per dag gedurende 30 dagen. Elke taak is eenvoudig en duurt slechts ongeveer 30 minuten. Besteed een half uur per dag en je zou binnen een maand een veel schoner huis kunnen hebben.

Gevonden op: Dagboek van een eerste kind

-

Grondige reiniging

Grote schoonmaak is iets wat ik graag zou willen doen omdat ik echt denk dat ons huis het nodig heeft, maar met twee hele kleine kinderen is het een beetje moeilijk. Dieptereiniging stelt je in staat om alle probleemklussen aan te pakken die je min of meer over het hoofd ziet en niet doet.

-

Grondige reiniging Maandelijks schema

Dit maandelijkse schema voor grondige reiniging geeft je een goed inzicht in die gebieden die moeten worden schoongemaakt waar we soms niet eens aan denken! Het richt zich elke maand op een andere kamer of ander aspect van het schoonmaken en het is een geweldig schema om te volgen.

Grondige reiniging Maandelijks schema

Gevonden op: Tried & True

-

Genius Huis Schoonmaken Checklist

Deze schoonmaakchecklists zijn zo grondig en geweldig om te gebruiken. Er is een checklist voor elk deel van het huis, onderverdeeld in wekelijkse schoonmaaktaken, grondige schoonmaak en voorjaarsschoonmaak.

Checklist voor het schoonmaken van het hele huis

Gevonden op: The Cleaning Club

-

Hoe geniet je van een grondige reiniging van je huis

Deze checklist voor grondige reiniging van het hele huis is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Het is ook heel grondig en zal de netheid van je huis echt veranderen.

Checklist grondige schoonmaak van het hele huis

Gevonden op: Bless'er House

-

Vergeet niet als het op schoonmaken aankomt, doe het stap voor stap en pak het stukje bij beetje aan (tenzij je hard wilt gaan, ga dan HARD). Hopelijk helpen deze gratis afdrukbare schoonmaakschema's je om op schema te komen met je schoonmaaktaken en klusjes.

Als je dit bericht leuk vond, deel het dan of zet het vast voor later!

-

Categorie: