Er is gewoon iets aan het hebben van een takenlijst die je echt aanspoort om dingen gedaan te krijgen. Als je je taken voor je ziet opgeschreven, kun je ze beter op een rij zetten, prioriteren en afwerken. Daarom zijn afdrukbare sjablonen voor taken zo handig!

To-do-lijstjes zijn zo'n simpele uitvinding, maar ze werken! Je weet dat je heel veel dingen hebt die je allemaal moet doen, maar je weet niet waar je moet beginnen. Takenlijsten zijn ontworpen om die gedachten uit je hoofd op papier te krijgen, zodat je actie kunt ondernemen.

In dit bericht hebben we een aantal hele mooie en handige gratis afdrukbare to-do-lijstjes verzameld die er zo goed uitzien dat je ze graag wilt invullen.

Als je het formaat van een van deze printables voor je planner wilt wijzigen, volg dan deze eenvoudige handleiding.

-

Gratis afdrukbare minimale takenlijst met bloemen

Deze eenvoudige en elegante takenlijst richt zich eerst op de prioriteiten met een eigen gedeelte bovenaan en de minder urgente taken eronder. Het is een geweldige manier om je taken te scheiden in wat belangrijker is.

Gevonden op: World of Printables

-

Gratis afdrukbare Slay The Day To Do-lijst

Deze takenlijst van Slay The Day heeft een vrouwelijke roze chevronachtergrond met ruimte voor belangrijke taken of notities en een vak voor andere taken. Je zou deze secties kunnen scheiden in werktaken, thuistaken en andere taken.

Gevonden op: World of Printables

-

Gratis afdrukbare takenlijst met rode bloemen

Deze mooie to do-lijst met bloemen bevat prachtige rode wilde bloemen met een mooie kop. Deze takenlijst heeft een eenvoudig ontwerp en bevat opsommingstekens om uw taken voor de dag te noteren.

Gevonden op: World of Printables

-

Gratis afdrukbare minimale takenlijst

Deze minimalistische takenlijst biedt drie secties: een bovenruimte voor je taken, een ruimte voor doelen en een ruimte voor notities. Print dit uit om dagelijks te gebruiken. Het zou ook geweldig staan in een planner.

Gevonden op: World of Printables

-

Gratis afdrukbare Dusky Rose takenlijst

Deze prachtige schemerige takenlijst heeft een prachtig gedempt roze rozenontwerp met ruimte om je verschillende taken toe te wijzen. Er is ruimte voor uw drie belangrijkste taken en vervolgens ruimte voor taken die 's ochtends moeten worden voltooid en voor taken die voor het slapengaan moeten worden voltooid.

Gevonden op: World of Printables

-

Floral To Do List-sjabloon - gratis afdrukbaar

Deze mooie bloemenlijst heeft een prachtige rand van botanische elementen met ruimte voor je belangrijkste taken en taken die 's ochtends of 's avonds moeten worden voltooid.

Gevonden op: World of Printables

-

Gratis afdrukbare bloemenlijst met takenlijst

Deze takenlijst is zowel mooi als minimaal van opzet. Deze to-do-lijst heeft een prachtige rand met botanische aquarellen en biedt een eenvoudig gebied om je taken op te schrijven.

Gevonden op: World of Printables

-

Gratis afdrukbare vrouwelijke dagelijkse takenlijst

Deze prachtige roze dagelijkse takenlijst is perfect om je taken gedurende de dag te scheiden. Dit zou geweldig zijn voor werk of het opschrijven van boodschappen. Het ziet er ook prachtig uit in een planner.

Gevonden op: World of Printables

-

Gratis afdrukbare bemoedigende takenlijst

Deze takenlijst is eenvoudig en ongecompliceerd. Het biedt veel ruimte om je taken op te schrijven en bevat bovenaan een bemoedigende quote.

Gevonden op: World of Printables

-

Gratis afdrukbare botanische takenlijst

Als je een fan bent van botanische elementen, dan is deze takenlijst een perfecte keuze. Deze takenlijst is zo mooi en bevat prachtige zachte kleuren samen met een vleugje goud en prachtige bladeren.

Gevonden op: World of Printables

-

Afdrukbare takenlijst: prioriteiten

Deze takenlijst is een goed voorbeeld van het prioriteren van je taken voor de week. Er is ruimte voor de dringende taken tot de taken die u eventueel moet uitvoeren, samen met individuele ruimtes voor elke dag van de week.

Gevonden op: Landeelu

-

Leuke takenlijst

Deze takenlijst is zo schattig! Ik ben dol op de kleine etenswaren bovenaan de pagina, omdat het deze takenlijst leuk en schattig maakt! Dit zou ook een geweldige to do-lijst zijn voor een tiener.

Gevonden op: He althy And Lovin It

-

Gratis afdrukbare basistakenlijst

Deze takenlijst is zo eenvoudig en effectief. Als je op zoek bent naar iets ongecompliceerds, dan is deze takenlijst een geweldige optie. Er is ruimte om items af te vinken en een lege ruimte om extra aantekeningen te maken.

Gevonden op: Pretty Simple Mom

-

Gratis afdrukbare aquarel takenlijst

Deze takenlijst met bloemenwaterverf is erg mooi en bevat roze bloemen met ruimte om je taken naast selectievakjes te schrijven.

Gevonden op: Ik zou de vloer moeten dweilen

-

Gratis takenlijstsjablonen

Deze leuke takenlijst heeft een handgeschreven ontwerp dat is opgesplitst in drie secties - moet doen, zou moeten doen en als ik tijd heb. Dit is een geweldige manier om uw taken te prioriteren op basis van hun belangrijkheid.

Gevonden op: Sadie With A Plan

-

Ik geniet echt van de lay-out van deze gratis thuiswerklijst. Het is kleurrijk en biedt zoveel verschillende secties die je kunt invullen. Deze takenlijst voegt werktaken en thuistaken samen, want als je vanuit huis werkt, is je tijd erg gemengd.

Gratis afdrukbare takenlijst voor thuiswerken

Gevonden op: Loving Here

-

Gratis dagelijkse en wekelijkse planner takenlijsten

Deze takenlijsten zijn erg mooi en je kunt er een krijgen voor zowel dagelijks gebruik als wekelijks gebruik. De lijst richt zich op het noteren van uw taken, prioriteiten en afspraken, samen met doelen en vrije tijd. Het is een leuke herinnering om wat tijd voor jezelf in te plannen.

Gevonden op: Glitter and Cafeïne

-

Deze gratis afdrukbare takenlijsten zijn echt geweldig en er zijn zoveel mooie opties om uit te kiezen. Uw taken onder controle krijgen hoeft niet moeilijk te zijn. Download gewoon een van deze prachtige to-do-lijstjes, zet al die gedachten uit je hoofd en probeer het eens. Ik weet zeker dat je het zoveel gemakkelijker zult vinden om je taken uit te voeren als je ze eenmaal voor je ziet opgeschreven.

Als je dit bericht en een van deze to-do lijst-printables leuk vond, deel of speld dit dan voor later. Bedankt!

Categorie: