Als ik aan februari denk, denk ik aan Valentijnsdag. Je houdt misschien van Valentijnsdag of je hebt er misschien een hekel aan, maar wat de deal ook is, mensen houden ervan om Valentijns bullet journal-ideeën op te nemen in hun BuJo's.

In dit bericht laten we je enkele geweldige manieren zien om een vleugje Valentijnsdag-esthetiek toe te voegen aan je bullet journal. We hebben opties voor iedereen, van eenvoudige doodle, roze accenten of zwart-witte gotische stijl.

Zie het einde van dit bericht voor populaire tools om te gebruiken in een bullet journal en hoe je een bullet journal start.

Prachtige Valentijnsdag Bullet Journal Inspiratie

Al deze verbluffende inspirerende Bullet Journal-pagina's voor valentijnsdag zijn gemaakt door normale mensen van over de hele wereld! Kijk hoe mooi ze zijn en laat je inspireren voor je eigen bullet journal. Waarom volgt u ze niet en ziet u meer van wat ze te bieden hebben. Je zult niet teleurgesteld zijn.

-

Gratis Doodle Sheets Love Edition

World of Printables

Deze schattige Love-editie doodle-vellen bieden 5 verschillende vellen met verschillende ontwerpen waarmee je kunt oefenen met tekenen, zodat je kunt leren om uit de vrije hand prachtige Valentijnsdag-doodles te tekenen in je bullet journal.

Love Doodle Sheets Valentijns bullet journal ideeën

-

Roze Valentijnsdag Doodles

@seed_successful_you

Slav heeft een Instagram vol prachtige doodles en bujo-illustraties, dus ik ga natuurlijk haar Valentijnsdag-doodles laten zien. Deze doodles zijn zo gevarieerd en schattig en zien er geweldig uit met deze roze tint. Mijn favoriet is het zakje met hartjes.

Pennen in deze afbeelding: Tombow 56149 Dual Brush Pen Art Markers

-

Zachte Valentijnsdagharten

@studyandstuffx94

Ik ben dol op dit eenvoudige voorblad van februari met hartjes. Deze pagina is kleurrijk, mooi en bevat Valentijnsdagstijl zonder het te overdrijven. De twee kleuren werken zo goed samen en Ellen heeft zelfs haar volgers betrokken bij het kiezen van de kleuren. Bekijk haar Instagram voor geweldige en gevarieerde bullet journal-inspiratie.

Pennen in deze afbeelding: Zebra Pen Mildliner + Mitsubishi Uni-ball Signo

-

Rode Valentijnsdag Doodles

@shedoodles.a

Kijk eens naar al deze superleuke Valentijnsdagkrabbels! Deze prachtige spread biedt zoveel gevarieerde doodles en ze zien er allemaal zo leuk uit! Er staan zoveel leuke ideeën op deze spread en ze zijn zo populair onder haar volgers.Bekijk haar Instagram voor meer geweldige bullet journal-ideeën.

Pennen in deze afbeelding: Signature Fliner

-

Pink Macaron Bullet Journal Spread

@hendridillust

Dit roze Macaron-ontwerp is zo lief! Ik ben een sukkel voor Macarons, dus dit is er zeker een voor mij. Ik hou ook van de wazige liefdeshartdetails op de achtergrond. Het maakt het gewoon helemaal af. Dani heeft een aantal leuke bullet journal-ideeën op haar Instagram, check it out.

Items gebruikt om dit ontwerp te maken: Archer & Olive Dot Grid Notebook of goedkoper alternatief (maar zeer vergelijkbaar met A&O) SeQeS Dotted Journal Notebook + Winsor & Newton Cotman Water Colour Paint + Sakura Pigma 50034 Micron Blister Card Ink Pen Set + Tombow 62039 Fudenosuke penseelpennen + POSCA witte verfpen

-

Valentijnsdagpizza

@artsbykrys

Oh mijn dagen, hoe leuk is dit pizza-ontwerp?! Voor velen van ons heeft pizza ons hart, dus waarom zou je dat niet laten zien met een prachtig Valentijnspizza-ontwerp. Ik hou van deze leuke en eigenzinnige kijk op Valentijnsdag en Krystal heeft ook zoveel andere coole bullet journal-ontwerpen op haar Instagram. Bekijk haar!

-

Minimalistische harten

@blackandwhitebullet

Dit is zo'n prachtige manier om een vleugje Valentijn toe te voegen aan je bullet journal! Ik hou van de eenvoud hiervan en hoe prachtig het eruit ziet in zwart-wit. Het voegt een vleugje liefde toe zonder te liefdevol te zijn! Als je van monochrome bullet journals houdt en van iets meer aan de donkere kant, dan is Shanise's Instagram the place to be.

-

Aquarelharten

@wiscobujo

Ik ben helemaal verliefd op deze prachtige vlaag van waterverfharten. Deze prachtige harten vormen zo'n kleurrijk en mooi voorblad van februari voor je bullet journal en zijn een geweldige manier om een valentijns tintje toe te voegen. Lina heeft een prachtige Instagram, je zult zeker geïnspireerd raken als je het bekijkt.

Items gebruikt om dit ontwerp te maken: Tombow 62039 Fudenosuke Brush Pens + Prima Marketing Inc Confetti Watercolor Paints

-

Hoe valentijnsitems te tekenen

@seed_successful_you

Hier is nog een geweldige bijdrage van Slav, die je laat zien hoe je deze schattige Valentijnsdoodles kunt tekenen! Leer deze doodles in vijf eenvoudige stappen te tekenen en gebruik ze in februari in je bullet journal.

Items gebruikt om dit ontwerp te maken: Tombow 56149 Dual Brush Pen Art Markers + Pentel Fude Touch Brush Sign Pen

-

Soft Floral februari Bullet Journal Spread

@bujo.becca

Ik hou echt van deze bullet journal spread. De bloemen zijn zo zacht en mooi en ik ben dol op de ondoorzichtige grijze dadels. Het werkt gewoon zo goed om deze spread delicaat te houden. Becca maakt de meest verbazingwekkende bullet journal-pagina's met zoveel verschillende stijlen.

Pennen in deze afbeelding: Zebra Pen Mildliner

-

Bold Rose Valentijnsdag Inspiratie

@blackandwhitebullet

De bullet journal-spread van deze februari-valentijnsdag heeft een donkerdere stijl en ziet er ongelooflijk uit. Ik hou van zwart en wit met de prachtige contrasterende roos. Deze spread geeft me een gotische sfeer van de kop tot de kleurkeuze en gebruikt een Nederlandse deur om variatie toe te voegen. Je moet gewoon van het werk van Shanise houden.

-

Mooie Valentijnsdagcitaat

@raesdailypage

Deze prachtige op Valentijnsdag geïnspireerde spread gebruikt subtiele accenten om het thema van Valentijnsdag over te brengen en het is zo goed gedaan. Ik hou van de mooie quote en de kleine liefdeshartjes. De banner langs de onderkant is ook zo schattig! Ik zou aanraden om ons Rae's Instagram-account te bekijken, het staat vol met geweldig en inspirerend werk.

Pennen gebruikt in deze afbeelding: Tombow 56149 Dual Brush Pen Art Markers

-

Valentijnsdag liefdesbrief

@littleolivebujo

Deze bullet journal-omslag van februari is een knipoog naar Valentijnsdag op de meest elegante en subtiele manier. Ik hou van het idee van deze liefdesbrief voor Valentijnsdag met zijn betekenisvolle citaat en prachtige ontwerp. Het is schoon, mooi en het is een van mijn favoriete covers tot nu toe.Bekijk Viola's Instagram voor meer verbluffende bullet journal-pagina's.

Pennen gebruikt in deze afbeelding: Crayola Super Tips Marker Set + Muji Gel Ink Ball Point Pen

-

Schattige Valentijnsdag Doodles

@nicoles.journal

Dit zijn echt schattige doodles voor Valentijnsdag, perfect om je bullet journal te versieren. Er zijn hier zoveel verschillende opties, van grenskrabbels tot pijlverdelers en schattige citaten. Laat je zeker inspireren door Nicole's doodles en haar Instagram!

Pennen gebruikt in deze afbeelding: Tombow 56149 Dual Brush Pen Art Markers + Staedtler Pigment Liner

-

Populaire tools om te gebruiken in een bullet journal

Tijdens dit bericht zou je alle verschillende gereedschappen en materialen hebben gezien die verschillende makers gebruiken in hun bullet journals. Het is zo'n geweldige manier om nieuwe pennen, verf, dagboeken en inspiratie te vinden om aan je eigen bullet journal te beginnen.

Laten we eens kijken naar onze belangrijkste keuzes van tools die we gebruiken als we bullet journalen:

Leuchtturm1917Dit dagboek is een van de meest populaire onder degenen die een bullet journal gebruiken vanwege de dikte van de pagina's en het vermogen om inkt heel goed vast te houden. Er zijn zoveel voordelen aan dit tijdschrift en daarom wordt het zo goed ontvangen.

Tombow 56149 Dual Brush Pen Art MarkersJe vindt deze pennen ook in de toolkit van bullet journal makers. Deze pennen zijn helder en zo leuk om te gebruiken. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleurenpakketten.

Crayola Super Tips Marker SetDeze pennen zijn ook populair bij makers. Deze pennen zijn er in verschillende kleuren, ze zijn een enorme verpakking en ze zijn ook niet duur.

Tombow 62039 Fudenosuke Brush PensDeze geweldige pennen zijn perfect voor tekenen en kalligrafie schrijven. Je kunt zoveel doen met deze pennen en geweldige thema's maken.

Een bullet journal starten

Veel mensen komen naar onze inspiratieposten omdat ze graag kijken. Ze gebruiken misschien geen bullet journal, maar waarderen ze toch graag. Ben jij dit? Wil je een bullet journal starten maar weet je niet precies hoe?

Als je bullet journaling wilt proberen, bekijk dan dit bericht. Het is heel gemakkelijk te volgen en wordt geleverd met freebies om mee te beginnen.

-

De beste Bullet Journal-ideeën voor Valentijnsdag

We houden van elk van deze bullet journal-ideeën voor Valentijn omdat ze allemaal zo individueel en geweldig zijn. Ben je geïnspireerd geraakt door een van deze verbluffende voorbeelden? Vergeet niet om de makers op Instagram te bekijken, ik weet zeker dat ze je steun ook geweldig zullen vinden.

Als je meer inspirerende inhoud wilt zien, vergeet dan niet om je aan te melden voor onze nieuwsbrief, waarin we onze lezers van tijd tot tijd op de hoogte houden van onze laatste berichten en de beste gratis printables.

Vergeet ons ook niet te volgen of je steun te betuigen!

Categorie: