Stickers zijn zo'n perfecte manier om een planner of bullet journal op te fleuren en dingen georganiseerd te houden. We hebben veel gratis plannerstickers gemaakt om aan je behoeften te voldoen, van persoonlijke tot werkgerelateerde taken en evenementen.

Ik gebruik graag stickers voor mijn dagboek. Ze zien er niet alleen goed uit, maar ze zorgen ook supersnel en eenvoudig voor headline-pagina's of het maken van notities.

Daarom hebben we deze geweldige collectie mooie maar praktische bullet journal- en plannerstickers gemaakt.

Je kunt je bullet-dagboek eenvoudig transformeren en er een veel sneller proces van maken bij het maken van aantekeningen.

Je vindt onze aanbevelingen over gereedschappen, papier en materialen die je kunt gebruiken bij het afdrukken van onze gratis bullet journal-stickers onderaan dit bericht! Bekijk het zeker eens.

-

Gratis Bullet Journal-stickers

Er zijn zoveel verschillende stickers die aan je behoeften voldoen, zoals afspraakstickers, stickers voor opnieuw plannen, stickers voor maandelijkse kopteksten en stickers voor het bijhouden van de stemming. Kijk maar eens, ik weet zeker dat je een paar stickerpakketten zult vinden die je geweldig zult vinden!

-

Gratis afdrukbare werkplannerstickers

Deze werkstickers zijn er in twee stijlen en zijn een geweldige manier om je werkdagen toe te voegen aan je planner of bullet journal.

-

Gratis afdrukbare Mood Tracker Planner Stickers

Heeft u een sticker nodig om uw stemming weer te geven of uw emoties bij te houden? Dan zijn deze kleurrijke stickers een goede optie. Je kunt deze stickers zelfs gebruiken als sleutel voor je bullet journal of planner mood tracker.

-

Free Printable Today Planner Stickers

Gebruik deze stickers om vandaag te markeren in je planner of bullet journal. Deze kunnen boven je takenlijst, prioriteiten of iets anders gaan dat je moet bijhouden. Super eenvoudig in gebruik en ziet er geweldig uit!

-

Gratis afdrukbare opnieuw geplande planner-stickers

Deze herschikte planner-stickers zijn zo mooi en komen in verschillende gekleurde penseelstreken. Gebruik deze stickers om eenvoudig aan te geven wanneer een afspraak of gebeurtenis is verplaatst.

-

Gratis afdrukbare takenplannerstickers

Deze gratis to-do-stickers zijn er in twee verschillende formaten en zijn perfect om je to-do-lijst in je planner of bullet journal te markeren.

-

Gratis afdrukbare miniatuur maandelijkse 2023 kalender planner stickers

Deze miniatuurkalenderstickers hebben een kalender voor elke maand van het jaar en zien er geweldig uit. Elke kalender heeft een andere gekleurde penseelstreek en wordt geleverd in een schattig rasterformaat. Deze zijn perfect voor maandelijkse logs of maandelijkse covers.

-

Gratis afdrukbare taak- en evenementenplannerstickers

Sommige mensen hebben gewoon een sticker nodig om alles te loggen en dat is wat we hier hebben. Gebruik dit stickerpakket voor je taken, evenementen en afspraken.

Ze zijn zo schattig!

-

Gratis afdrukbare maandelijkse headerplannerstickers

Deze stickers zijn geweldig! Ze zijn een geweldige manier om de maand van het jaar op zo'n stijlvolle manier te markeren. Deze zijn verkrijgbaar in twee verschillende stijlen, passend bij je planner of bullet journal.

-

Free Printable Brushstroke Monthly 2023 Calendar Planner Stickers

Deze schattige maandelijkse miniatuurkalenders met penseelstreken zijn zo prachtig en zijn verkrijgbaar in verschillende pastelkleuren. Deze zijn geweldig om toe te voegen aan een bullet journal of planner.

-

Gratis afdrukbare Amerikaanse vakantieplannerstickers

Deze stickers zijn super handig voor het bijhouden van verschillende Amerikaanse feestdagen en evenementen! We hebben alle populaire Amerikaanse feestdagen behandeld, zodat je er op een schattige, mooie manier aan herinnerd kunt worden.

-

Gratis afdrukbare pastel maandelijkse 2023 kalender planner stickers

Deze kalenders met penseelstreken zijn super schattig en minimalistisch. Deze zouden een geweldige aanvulling zijn op elk bullet-journaal of planner en zijn verkrijgbaar in prachtige kleuren.

-

Gratis afdrukbare hartplannerstickers

Hartstickers zijn voor zoveel dingen handig. Wil je voor Valentijnsdag schattige hartjes toevoegen aan je planner of bullet journal? Wat dacht je van een jubileum of date night? Hoe zit het met het bijhouden van je menstruatie of iets anders?

-

Gratis afdrukbare gewoonteplanner-stickers

Deze gewoontestickers zijn er in twee verschillende stijlen en zijn zo'n geweldige manier om je gewoonte-trackers in je planner of bullet journal te plaatsen.

-

Gratis afdrukbare maandelijkse kalenderplannerstickers voor 2023

Deze miniatuur maandkalenders zijn zo eenvoudig en mooi. Ik hou van de manier waarop deze eruit zien. Ze zijn zo netjes en zouden een perfecte aanvulling zijn op elke planner of bullet journal.

-

Gratis afdrukbare boodschappenplannerstickers

Deze stickers voor boodschappentassen zijn perfect om aan te geven wanneer je van plan bent om te gaan winkelen of wanneer je boodschappen moeten worden bezorgd of iets anders dat met kruidenierswaren te maken heeft. Ze zijn ook heel schattig.

-

Gratis afdrukbare dollartekenplannerstickers

Als je een betaaldag moet noteren of wanneer een rekening moet worden betaald, dan zijn deze stickers perfect voor je planner of bullet journal. Waarom drukt u er niet een paar af voor gebruik in uw financiële planner?

-

Gratis afdrukbare Days of The Week Planner Stickers

Deze stickers zijn een geweldige manier om de dagen van de week te markeren en zijn er in twee stijlen. Gebruik deze stickers om toe te voegen aan je bullet journal! Ze zijn vooral geweldig als je je niet comfortabel genoeg voelt om jezelf te handletteren.

-

Gratis afdrukbare datumplannerstickers

Heeft u wat leuke cijfers nodig die bij uw nieuwe dagen van de week-stickers passen? Deze stickers gaan tot 31, dus je kunt elke dag van de maand nummeren.

-

Gratis afdrukbare kleurrijke stippenplannerstickers

Deze gekleurde stippen zijn zo eenvoudig maar ook zo handig! Je kunt deze gekleurde stippen gebruiken om je aandacht op iets te vestigen of iets te markeren, maar ik gebruik ze vooral graag om mijn stemming te volgen.

-

Gratis printbare koffiekopje planner stickers

Hoe schattig zijn deze koffiekopjes!? Deze stickers zijn de perfecte manier om aan te geven wanneer je koffie gaat drinken of gewoon om je bullet journal of planner een leuke touch te geven.

-

Gratis afdrukbare geannuleerde planner-stickers

Deze geannuleerde stickers passen perfect bij de afspraak- en herplanningsstickers. Gebruik deze stickers om een evenement dat is afgelast te plakken. Het maakt het gewoon gemakkelijk om in één oogopslag te zien, oh en ze zien er geweldig uit.

-

Gratis afdrukbare verjaardagstaartplannerstickers

Taart, taart, taart. Je kunt niet fout gaan met superzoete taartstickers voor je planner of bullet journal. Of je nu een verjaardag wilt markeren of gewoon een herinnering om jezelf te trakteren op een taart, deze stickers zijn perfect.

-

Gratis afdrukbare autoplannerstickers

Deze autostickers zijn een geweldige manier om te markeren wanneer je boodschappen moet doen of iets anders dat met de auto te maken kan hebben, zoals een garage, dienst of autowasstraat. Je zou het zelfs kunnen gebruiken om een rijles te markeren!

Hoe je deze stickers gebruikt, is aan jou!

-

Gratis afdrukbare budgetplanner-stickers

Deze budgetstickers zijn geweldig voor je planner, vooral in je financiële sectie. Gebruik deze stickers om uw budgetgebieden op uw boodschappenlijstjes en andere notities voor het bijhouden van betalingen te markeren.

-

Gratis afdrukbare Bill Paid Planner-stickers

Deze betaalde stickers zijn een kleurrijke en eenvoudige manier om aan te geven wanneer rekeningen zijn betaald of iets anders. Ze zijn zo schattig en een geweldige aanvulling op elke planner.

-

Gratis afdrukbare Bijbel Planner Stickers

Gebruik deze bijbelstickers als een manier om in je bijbelstudie of kerktijd te passen. Ze zijn een geweldige manier om je op het goede spoor te houden, vooral als het erg druk is.

-

Gratis afdrukbare bannerplannerstickers

Gebruik deze eenvoudige en kleurrijke bannerstickers om een bepaald deel van je pagina te markeren of gebruik ze om op te schrijven. Deze zouden ook heel schattige tabbladen maken.

-

Gratis afdrukbare stickers voor afsprakenplanner

Markeer uw afspraken met deze prachtige penseelstreek-afspraakstickers. Deze stickers zien er geweldig uit en passen ook bij de verplaatste en geannuleerde stickers!

Hoe maak je bullet journal stickers?

Als je deze bullet journal-stickers gaat printen, wil je natuurlijk weten hoe je dat moet doen. U moet weten welk papier u moet gebruiken, welke machine of welk gereedschap u moet gebruiken, en al het andere dat daarbij hoort.

Dit bericht gaat je vertellen hoe je onze stickers moet knippen en welke materialen je moet gebruiken voor het beste resultaat.

Wil je meer bullet journal en planner freebies?

We hebben ook een prachtige gratis bullet journal en planner inserts beschikbaar om te downloaden en af te drukken. Deze prachtige bijlagen zijn prachtig ontworpen en gemaakt in A5- en US letter-formaat.

-

Gratis schitterende planner en bullet journal stickers

We hopen dat je de gratis planner en bullet journal stickers leuk vond! We hebben er hard aan gewerkt om ze snel bij je te krijgen! Als je toch besluit om een van onze stickers te downloaden, volg ons dan, want dat helpt ons echt en we kunnen doorgaan met het maken van meer gratis printables waar je in de toekomst van kunt genieten.

Als je onze ontwerpen leuk vindt, vergeet dan niet om je aan te melden voor onze nieuwsbrief, waarin we onze lezers van tijd tot tijd op de hoogte houden van onze nieuwste en beste gratis printables.

Vergeet ook niet om ons te volgen op of en je steun te tonen. Beter nog, als je een van onze printables gebruikt, maak dan een foto en tag ons erin, we vinden het leuk om te zien wat mensen met onze ontwerpen doen!

Categorie: