Verlies nooit de kerk of bijbelstudie uit het oog met deze schattige bijbelplannerstickers.

Met alles wat er de laatste tijd aan de hand is en sommige gebedshuizen gesloten zijn vanwege de pandemie, is het belangrijk om je geloof te blijven beoefenen waar en wanneer je kunt.

Deze bijbelstickers zijn een perfecte manier om je eraan te herinneren je bijbel thuis te lezen of te bestuderen of naar de kerk te gaan wanneer je kunt.

Laat de chaos je geloof niet in de weg staan! Gebruik onze bijbelsticks om de komende week, maand en jaar tijd vrij te maken in je schema.

Deze bijbelstickers zijn er in twee maten om in elke plannerruimte te passen en kunnen ook worden gebruikt in een bullet journal of op een kalender.

Deze bijbelstickers zijn helemaal gratis, dus haal ze vandaag nog!

Bible Church Planner Stickers

Op zoek naar meer op geloof gebaseerde gratis producten? Bekijk ons enorme aanbod aan christelijke kunstwerken en citaten!

Klik op de volgende links om de stickers nu af te drukken. Zie hieronder voor instructies en papieraanbevelingen. Bekijk ook meer van ons verbluffende assortiment gratis planner-stickers hieronder.

https://worldofprintables.com/download/bible-planner-stickers/?wpdmdl=14781&refresh=63ff26fd4570e1677666045 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis afdrukbare bijbelplannerstickers.

Print de stickers. Deze afbeeldingen zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Volledige stappen in deze handleiding.

Aanbevolen benodigdheden voor het maken van je eigen plannerstickers

We hebben een volledige gids gemaakt voor het maken van je eigen plannerstickers, maar hier is een kort overzicht van de tools en benodigdheden die je nodig hebt:

  • Ten eerste heb je stickerpapier nodig om je stickers op te printen. Wij raden dit prachtige matte stickerpapier aan!
  • U kunt onze stickers afdrukken met een snijmachine die hiervoor is ontworpen of met behulp van een printer. Deze populaire snijmachine snijdt de sticker precies uit.
  • Als je met een printer print, kun je ook stickerpapier gebruiken om af te drukken. Je kunt ook gewoon kopieerpapier of karton gebruiken om af te drukken, maar je hebt een hobbyschaar of een draaibaar mes nodig om zo dicht mogelijk bij het ontwerp te knippen.
  • Als je niet op stickerpapier afdrukt, plak je de afdruk dan gewoon met lijm vast.

Heel erg bedankt voor je bezoek!

Als je dit bericht en de gratis afdrukbare planner-stickers leuk vond, ga je gang en druk je op de Pin-knop hieronder, want het helpt ons echt op zoveel verschillende manieren en het is een geweldige manier om te sparen voor later.

Als je hier nieuw bent, schrijf je dan in, want we maken vaak nieuwe printables en we houden je van tijd tot tijd op de hoogte van onze beste nieuwe gratis printables.

Ik hou van jullie!

Categorie: