Deze bill-paid planner-stickers zijn perfect voor het bijhouden van rekeningen, schulden of andere dingen die u moet betalen. Ze zijn er in twee maten, dus ze passen in elke ruimte en ze zijn zo kleurrijk!

Deze gratis afdrukbare stickers voor betaalde rekeningen maken het zo gemakkelijk om uw rekeningen in één oogopslag te zien, zodat u zeker weet waar u bent als het gaat om het onderhoud van uw rekeningbetalingen.

Ik gebruik deze superleuke stickers graag in mijn planner, financiële planner en kalender. Waar u ook uw rekeningbetalingen bijhoudt, gebruik deze stickers om u te helpen bij te houden.

Bill Paid Planner-stickers

Deze stickers kunnen ook worden gebruikt met onze gratis financiële planner. Het is een geweldige planner met meer dan 10 handige en functionele pagina's om u te helpen uw uitgaven en besparingen onder controle te krijgen en we hebben ook gratis budgetstickers!

Klik op de volgende links om de stickers nu af te drukken. Zie hieronder voor instructies en papieraanbevelingen. Bekijk ook meer van ons verbluffende assortiment gratis planner-stickers hieronder.

https://worldofprintables.com/download/bill-paid-planner-stickers/?wpdmdl=14785&refresh=63ff94abf41021677694123 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis afdrukbare rekening betaalde planner stickers.

Print de stickers. Deze zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Volledige stappen in deze handleiding.

Aanbevolen benodigdheden voor het maken van je eigen plannerstickers

We hebben een volledige gids gemaakt voor het maken van je eigen plannerstickers, maar hier is een kort overzicht van de tools en benodigdheden die je nodig hebt:

  • Ten eerste heb je stickerpapier nodig om je stickers op te printen. Wij raden dit prachtige matte stickerpapier aan!
  • U kunt onze stickers afdrukken met een snijmachine die hiervoor is ontworpen of met behulp van een printer. Deze populaire snijmachine snijdt de sticker precies uit.
  • Als je met een printer print, kun je ook stickerpapier gebruiken om af te drukken. Je kunt ook gewoon kopieerpapier of karton gebruiken om af te drukken, maar je hebt een hobbyschaar of een draaibaar mes nodig om zo dicht mogelijk bij het ontwerp te knippen.
  • Als je niet op stickerpapier afdrukt, plak je de afdruk dan gewoon met lijm vast.

Heel erg bedankt voor je bezoek!

Als je dit bericht en de gratis afdrukbare planner-stickers leuk vond, ga je gang en druk je op de Pin-knop hieronder, want het helpt ons echt op zoveel verschillende manieren en het is een geweldige manier om te sparen voor later.

Als je hier nieuw bent, schrijf je dan in, want we maken vaak nieuwe printables en we houden je van tijd tot tijd op de hoogte van onze beste nieuwe gratis printables.

Ik hou van jullie!

Categorie: