Ik ben dol op deze superleuke stickers voor verjaardagstaartplanners. Ze zijn een geweldige manier om je eraan te herinneren wanneer er een verjaardag is of zelfs als je iets met je verjaardag moet doen, zoals een taart pakken.

Je krijgt twee verschillende kleurenpakketten bij deze gratis download - vet en pastel om bij jouw stijl te passen.

Deze stickers zijn zo'n schattige en kleurrijke manier om die speciale dagen in de gaten te houden en ze zien er geweldig uit in elke planner of kalender.

Je kunt ook al onze stickers gebruiken voor je knutselbehoeften. Ik gebruik deze stickers graag om verjaardagscadeauzakjes te verzegelen of om verjaardagskaarten te verzegelen! Je kunt ze echt overal voor gebruiken.

Birthday Cake Planner Stickers

Op zoek naar meer verjaardagsspullen? We hebben heel veel gratis afdrukbare banners die kunnen worden gebruikt voor een aantal feesten en ook voor enkele leuke spelletjes.

Klik op de volgende links om de stickers nu af te drukken. Zie hieronder voor instructies en papieraanbevelingen. Bekijk ook meer van ons verbluffende assortiment gratis planner-stickers hieronder.

Januari 2023 Kalender Bos Bosdieren
https://worldofprintables.com/download/birthday-cake-planner-stickers/?wpdmdl=14782&refresh=63ff83908224c1677689744 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis afdrukbare stickers voor verjaardagstaartplanners.

Print de stickers. Deze zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Volledige stappen in deze handleiding.

Aanbevolen benodigdheden voor het maken van je eigen plannerstickers

We hebben een volledige gids gemaakt voor het maken van je eigen plannerstickers, maar hier is een kort overzicht van de tools en benodigdheden die je nodig hebt:

  • Ten eerste heb je stickerpapier nodig om je stickers op te printen. Wij raden dit prachtige matte stickerpapier aan!
  • U kunt onze stickers afdrukken met een snijmachine die hiervoor is ontworpen of met behulp van een printer. Deze populaire snijmachine snijdt de sticker precies uit.
  • Als je met een printer print, kun je ook stickerpapier gebruiken om af te drukken. Je kunt ook gewoon kopieerpapier of karton gebruiken om af te drukken, maar je hebt een hobbyschaar of een draaibaar mes nodig om zo dicht mogelijk bij het ontwerp te knippen.
  • Als je niet op stickerpapier afdrukt, plak je de afdruk dan gewoon met lijm vast.

Heel erg bedankt voor je bezoek!

Als je dit bericht en de gratis afdrukbare planner-stickers leuk vond, ga je gang en druk je op de Pin-knop hieronder, want het helpt ons echt op zoveel verschillende manieren en het is een geweldige manier om te sparen voor later.

Als je hier nieuw bent, schrijf je dan in, want we maken vaak nieuwe printables en we houden je van tijd tot tijd op de hoogte van onze beste nieuwe gratis printables.

Ik hou van jullie!

Categorie: