Deze geannuleerde plannerstickers zijn een must-have voor je planner en ze zijn zo stijlvol en zien er geweldig uit.

Dingen worden dag in, dag uit geannuleerd, het hoort gewoon bij het leven. Maar in plaats van simpelweg je plannen of afspraken op te schrijven, kun je deze geannuleerde stickers gebruiken om alles netjes en schoon te houden.

Deze geannuleerde stickers hebben een prachtig handgeschreven lettertype waardoor ze er natuurlijker uitzien in je planner of bullet journal. Geweldig voor als je de voorkeur geeft aan die handgetekende stijl.

Ik gebruik deze geannuleerde stickers graag. Ze zijn perfect voor elke planner, bullet journal of kalender en ze zijn zo kleurrijk en mooi. Ze hebben ook een prachtige penseelstreek waardoor ze ook passen bij de gratis afspraakstickers!

Geannuleerde planner-stickers

Waarom pak je beide vandaag niet gratis?

Klik op de volgende links om de stickers nu af te drukken. Zie hieronder voor instructies en papieraanbevelingen. Bekijk ook meer van ons verbluffende assortiment gratis planner-stickers hieronder.

Januari 2023 Kalender Bos Bosdieren
https://worldofprintables.com/download/cancelled-planner-stickers/?wpdmdl=14794&refresh=63ff7829c38221677686825 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis afdrukbare geannuleerde planner-stickers.

Print de stickers. Deze zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Volledige stappen in deze handleiding.

Aanbevolen benodigdheden voor het maken van je eigen plannerstickers

We hebben een volledige gids gemaakt voor het maken van je eigen plannerstickers, maar hier is een kort overzicht van de tools en benodigdheden die je nodig hebt:

  • Ten eerste heb je stickerpapier nodig om je stickers op te printen. Wij raden dit prachtige matte stickerpapier aan!
  • U kunt onze stickers afdrukken met een snijmachine die hiervoor is ontworpen of met behulp van een printer. Deze populaire snijmachine snijdt de sticker precies uit.
  • Als je met een printer print, kun je ook stickerpapier gebruiken om af te drukken. Je kunt ook gewoon kopieerpapier of karton gebruiken om af te drukken, maar je hebt een hobbyschaar of een draaibaar mes nodig om zo dicht mogelijk bij het ontwerp te knippen.
  • Als je niet op stickerpapier afdrukt, plak je de afdruk dan gewoon met lijm vast.

Heel erg bedankt voor je bezoek!

Als je dit bericht en de gratis afdrukbare planner-stickers leuk vond, ga je gang en druk je op de Pin-knop hieronder, want het helpt ons echt op zoveel verschillende manieren en het is een geweldige manier om te sparen voor later.

Als je hier nieuw bent, schrijf je dan in, want we maken vaak nieuwe printables en we houden je van tijd tot tijd op de hoogte van onze beste nieuwe gratis printables.

Ik hou van jullie!

Categorie: