Hoe geweldig zijn deze stickers voor Amerikaanse vakantieplanners!! Ze zijn zo ongelooflijk omdat ze betrekking hebben op de meest populaire feestdagen in de VS.

Je kunt deze stickers eenvoudig gebruiken om belangrijke gebeurtenissen in je planner, bullet journal of kalender te markeren, zodat je nooit verstrikt raakt als het gaat om het plannen ervan.

Ik gebruik ze graag in mijn bullet journal, vooral in het toekomstige logboek. Ik stop deze prachtige planner-stickers erin, zodat ik gemakkelijk de datum kan zien van de feestdagen die het meest voor mij betekenen.

Een van mijn favoriete dingen om deze stickers voor te gebruiken, is het maken van sluwe kaartjes, uitnodigingen of vieringen.

Een uitnodiging maken voor een patriottendag-BBQ? Gebruik de betreffende sticker als toevoeging op de uitnodiging of om de envelop te sluiten. Er zijn zoveel opties voor elk van deze prachtige cursieve stickers, je hoeft alleen maar je fantasie te gebruiken

Klik op de volgende links om de stickers nu af te drukken. Zie hieronder voor instructies en papieraanbevelingen. Bekijk ook meer van ons verbluffende assortiment gratis planner-stickers hieronder.

https://worldofprintables.com/download/holiday-planner-stickers/?wpdmdl=14789&refresh=63ff70aeb7eb71677684910 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis afdrukbare Amerikaanse vakantieplannerstickers.

Print de stickers. Deze zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Volledige stappen in deze handleiding.

Aanbevolen benodigdheden voor het maken van je eigen plannerstickers

We hebben een volledige gids gemaakt voor het maken van je eigen plannerstickers, maar hier is een kort overzicht van de tools en benodigdheden die je nodig hebt:

  • Ten eerste heb je stickerpapier nodig om je stickers op te printen. Wij raden dit prachtige matte stickerpapier aan!
  • U kunt onze stickers afdrukken met een snijmachine die hiervoor is ontworpen of met behulp van een printer. Deze populaire snijmachine snijdt de sticker precies uit.
  • Als je met een printer print, kun je ook stickerpapier gebruiken om af te drukken. Je kunt ook gewoon kopieerpapier of karton gebruiken om af te drukken, maar je hebt een hobbyschaar of een draaibaar mes nodig om zo dicht mogelijk bij het ontwerp te knippen.
  • Als je niet op stickerpapier afdrukt, plak je de afdruk dan gewoon met lijm vast.

Heel erg bedankt voor je bezoek!

Als je dit bericht en de gratis afdrukbare planner-stickers leuk vond, ga je gang en druk je op de Pin-knop hieronder, want het helpt ons echt op zoveel verschillende manieren en het is een geweldige manier om te sparen voor later.

Als je hier nieuw bent, schrijf je dan in, want we maken vaak nieuwe printables en we houden je van tijd tot tijd op de hoogte van onze beste nieuwe gratis printables.

Ik hou van jullie!

Categorie: