Deze to-do planner-stickers zijn prachtig ontworpen in een cursief lettertype en zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten, zodat ze in elke planner of dagboek passen.

Gebruik deze stickers om je takenlijst of een andere lijst waar je mee bezig bent een titel te geven. Persoonlijk gebruik ik deze stickers graag om op dingen te plakken die ik moet regelen, zoals rechtstreeks op de envelop of het rapport dat ik moet lezen.

Deze mooie stickers zijn ontworpen om in elke stijl van een planner of bullet journal te passen en passen goed bij onze andere stickers. Waarom combineer je deze stickers niet met onze Taak- en Evenementplanner-stickers?

Klik op de volgende links om de stickers nu af te drukken. Zie hieronder voor instructies en papieraanbevelingen. Bekijk ook meer van ons verbluffende assortiment gratis planner-stickers hieronder.

To Do Planner Stickers
https://worldofprintables.com/download/to-do-planner-stickers/?wpdmdl=14774&refresh=63ff94e952d441677694185 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis afdrukbare plannerstickers

Print de stickers. Deze zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

Aanbevolen benodigdheden voor het maken van je eigen plannerstickers

We hebben een volledige gids gemaakt voor het maken van je eigen plannerstickers, maar hier is een kort overzicht van de tools en benodigdheden die je nodig hebt:

  • Ten eerste heb je stickerpapier nodig om je stickers op te printen. Wij raden dit prachtige matte stickerpapier aan!
  • U kunt onze stickers afdrukken met een snijmachine die hiervoor is ontworpen of met behulp van een printer. Deze populaire snijmachine snijdt de sticker precies uit.
  • Als je met een printer print, kun je ook stickerpapier gebruiken om af te drukken. Je kunt ook gewoon kopieerpapier of karton gebruiken om af te drukken, maar je hebt een hobbyschaar of een draaibaar mes nodig om zo dicht mogelijk bij het ontwerp te knippen.
  • Als je niet op stickerpapier afdrukt, plak je de afdruk dan gewoon met lijm vast.

Heel erg bedankt voor je bezoek!

Als je dit bericht en de gratis afdrukbare planner-stickers leuk vond, ga je gang en druk je op de Pin-knop hieronder, want het helpt ons echt op zoveel verschillende manieren en het is een geweldige manier om te sparen voor later.

Als je hier nieuw bent, schrijf je dan in, want we maken vaak nieuwe printables en we houden je van tijd tot tijd op de hoogte van onze beste nieuwe gratis printables.

Ik hou van jullie!

Categorie: