Wil je weten één truc waarmee je voorraadkast er georganiseerd en mooi uitziet? Pantry-labels!

Pantry-labels zijn niet voor niets populair, ze worden gebruikt door miljoenen mensen, heel veel celebs en mooie huismakers!

Ik ga hier eerlijk zijn, ik heb tot ongeveer een jaar geleden nooit voorraadlabels gebruikt. Mijn zwager en zijn vriendin verhuisden samen naar hun eerste huis en zijn vriendin Anna was vastbesloten om alles vanaf het begin perfect te maken. Toen ze met de keuken begon, wilde ze Pantry-labels en omdat we een stickerbedrijf runden, besloten we om voor haar een verzameling pantry-labels te maken om te gebruiken.

Dit is wat we hebben gemaakt. 170 prachtige voorraadlabels om op elk item in je keuken te gebruiken!

Credit: Onsnummer50

Afdrukbare voorraadlabels

Dus hebben we deze voorraadlabels gemaakt met jou in gedachten. We begrijpen dat je geen $ 10 wilt betalen voor pantry-stickers, vooral als je er heel veel nodig hebt. Daarom zijn deze gratis.

We begrijpen ook dat we voorraadlabels moeten leveren die voor iedereen toegankelijk zijn, daarom hebben we deze gemaakt om thuis te printen met een printer of een snijmachine.

We hebben de tijd genomen om je iets moois te geven om je te helpen bij het organiseren van je keuken en potten, dus steun ons alsjeblieft door deze alleen persoonlijk te gebruiken.

Pantry Labels Pack Gratis SVG-bestanden - Versier je voorraadkast met deze gratis voorraadlabels

Deze gratis voorraadlabels komen in een enorme collectie van 170 verschillende labels op 10 vellen! Met deze geweldige collectie vind je gegarandeerd wat je nodig hebt. Misschien vindt u zelfs iets waarvan u niet eens wist dat u het nodig had - het gebeurt!

Hoe deze gratis voorraadlabels te gebruiken

We hebben deze voorraadlabels zo ontworpen dat je ze kunt printen of knippen met een machine.

Deze labels kunnen worden gesneden met behulp van een Cricut, Silhouette of een snijplotter die je hebt, of gewoon worden afgedrukt, gesneden en aangebracht op je voorraadartikelen.

Als je deze stickers wilt afdrukken, raden we je aan om ze af te drukken op transparant stickerpapier van hoge kwaliteit, zoals dit. Dit geeft je hetzelfde resultaat als een machine (hoewel je er zelf omheen moet snijden).

Deze gratis sliplabels zijn ontworpen in cursief geschreven tekst voor een eigenzinnige, handgeschreven look zonder achtergrond. Wanneer deze stickers op een pot of container worden geplaatst, zien ze er geschilderd uit en niet als een sticker.

Als je het formaat van deze voorraadlabels moet aanpassen aan je containers en potten, dan laat dit bericht je zien hoe je dat doet.

Pantry Labels Lijst

Deze voorraadlabels bevatten de meest voorkomende voorraadkastingrediënten.

Zodra je deze hebt gesneden met je Cricut of Silhouette, trek je gewoon het rugpapier eraf, plak je het op de pot of container, wrijf je het doorzichtige transfervel voorzichtig weg en laat je het label aan de pot plakken, klaar! Ziet er geweldig uit als je hem aanbrengt!Deze gratis voorraadkastlabels geven je keuken een aantrekkelijke uitstraling en maken van saaie oude potten en bakjes een prachtige en georganiseerde ervaring.

170 labels in verschillende formaten, allemaal ontworpen om goed samen te werken. Sommige labels hebben twee of drie regels, d.w.z. zelfrijzende bloem (3 regels).

Pantry-labels die perfect zijn voor knutsel- en cricut-projecten

Ik hoop echt dat je geniet van deze gratis voorraadlabels en er goed gebruik van kunt maken!

Download eenvoudig je gratis bestanden hieronder om thuis te knippen en af te drukken.

Klik op de volgende link om de Pantry Labels Pack-bestanden te downloaden. Zie hieronder voor belangrijke licentie-informatie en ook voor meer van onze geweldige gratis printables.

https://worldofprintables.com/download/pantry-labels-pack-svg/?wpdmdl=11517&refresh=63ff0ce95e9a91677659369 Downloaden

INSTRUCTIES

Download het gratis Pantry Labels Pack-bestand hierboven naar uw computer.

DIT GRATIS SVG & AFDRUKBAAR BESTAND BEVAT:

SVG-bestand - Werkt met Cricut Design Space, Silhouette Designer Edition, samen met verschillende grafische software en Canva.
DXF-bestand - Werkt met Silhouette Basic Edition, gratis software voor Silhouette Cameo.
EPS-bestand - Werkt met vector grafische editors zoals Adobe Illustrator, Corel Draw, Inkscape en meer.
PNG-bestand - 300 dpi .png-bestand met een transparante achtergrond dat kan worden gebruikt door grafische en vectorsoftware, Canva, Cricut & Silhouette Design-software.

OPMERKING: Deze bestanden zijn voor alleen voor persoonlijk gebruik en mogen niet worden doorverkocht.

Ontwerp je eigen SVG-bestanden

Wist je dat je Canva kunt gebruiken om je eigen SVG-bestanden te maken? Je kunt zoveel met Canva doen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Van het maken van SVG-bestanden en printables tot het gebruik van duizenden kant-en-klare sjablonen voor letterlijk alles!

Eindeloze knutselmogelijkheden

Veel plezier met ons Pantry Labels Pack gratis SVG-bestanden ontwerp.

Je kunt een breed scala aan doe-het-zelfprojecten maken met SVG-bestanden. Van het maken van stickers op maat, woonaccessoires, zelfgemaakte cadeaus, unieke wenskaarten, op maat ontworpen kleding en nog veel meer.

We krijgen veel vragen over welke snijmachine we aanbevelen voor gebruik met gratis SVG-bestanden.