Deze NYC-blokken Gratis SVG-bestanden zijn zo slim en vormen een geweldige aanvulling op elk knutsel- of Cricut-project.

Er zijn zoveel verschillende, coole dingen die je kunt doen met dit NYC Blocks Free SVG-bestand, van het maken van een aangepast interieur tot zelfgemaakte cadeaus. Dit ziet er ook heel goed uit verdeeld over drie doeken om een element in je huis te creëren.

Perfect voor knutselen en Cricut-projecten

We hopen dat je geniet van dit gratis SVG-bestand voor je persoonlijke knutselprojecten.

Download eenvoudig je gratis SVG-bestanden hieronder. Ideaal voor Cricut Design Space, Silhouette Cameo, knutselprojecten, clipart, scrapbooking en meer.

Bekijk onze galerij met knutselideeën voor inspiratie over het gebruik van onze gratis SVG-bestanden.

Download het gratis SVG-bestand van NYC Blocks

Klik op de volgende link om de gratis SVG-bestanden van NYC Blocks te downloaden. Zie hieronder voor belangrijke licentie-informatie en ook voor meer van onze geweldige gratis SVG-bestanden.

https://worldofprintables.com/download/nyc-blocks/?wpdmdl=11508&refresh=63ff0cee0b6861677659374 Downloaden

INSTRUCTIES

Download het gratis NYC Blocks SVG-bestand hierboven naar je computer.

DIT GRATIS SVG-BESTAND BEVAT:

SVG-bestand - Werkt met Cricut Design Space, Silhouette Designer Edition, samen met verschillende grafische software en Canva.
DXF-bestand - Werkt met Silhouette Basic Edition, gratis software voor Silhouette Cameo.
EPS-bestand - Werkt met vector grafische editors zoals Adobe Illustrator, Corel Draw, Inkscape en meer.
PNG-bestand - 300 dpi .png-bestand met een transparante achtergrond dat kan worden gebruikt door grafische en vectorsoftware, Canva, Cricut & Silhouette Design-software.

OPMERKING: Deze bestanden zijn alleen voor persoonlijk gebruik en mogen niet worden doorverkocht. Koop een commerciële licentie. om deze commercieel te gebruiken

Ontwerp je eigen SVG-bestanden

Wist je dat je Canva kunt gebruiken om je eigen SVG-bestanden te maken? Je kunt zoveel met Canva doen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Van het maken van SVG-bestanden en printables tot het gebruik van duizenden kant-en-klare sjablonen voor letterlijk alles!

Eindeloze knutselmogelijkheden

Veel plezier met ons NYC Blocks Free SVG Files-ontwerp.

Je kunt een breed scala aan doe-het-zelfprojecten maken met SVG-bestanden. Van het maken van stickers op maat, woonaccessoires, zelfgemaakte cadeaus, unieke wenskaarten, op maat ontworpen kleding en nog veel meer.

We krijgen veel vragen over welke snijmachine we aanbevelen voor gebruik met gratis SVG-bestanden.