Hoe cool is dit NYC Skyline gratis SVG-bestand? Ik hou van de manier waarop de skyline van New York in het type past, het ziet er zo modern en stedelijk uit.

Als je op zoek bent naar iets mannelijkers om te gebruiken voor je knutsel- en Cricut-projecten, dan is dit een geweldige keuze. Je kunt echt coole items maken voor je vrienden, familie of wederhelft.

Perfect voor knutselen en Cricut-projecten

We hopen dat je geniet van dit gratis SVG-bestand voor je persoonlijke knutselprojecten.

Download eenvoudig je gratis SVG-bestanden hieronder. Ideaal voor Cricut Design Space, Silhouette Cameo, knutselprojecten, clipart, scrapbooking en meer.

Bekijk onze galerij met knutselideeën voor inspiratie over het gebruik van onze gratis SVG-bestanden.

Download het NYC Skyline SVG-bestand

Klik op de volgende link om de NYC Skyline gratis SVG-bestanden te downloaden. Zie hieronder voor belangrijke licentie-informatie en ook voor meer van onze geweldige gratis SVG-bestanden.

https://worldofprintables.com/download/nyc-skyline-svg/?wpdmdl=11510&refresh=63ff953e522231677694270 Downloaden

INSTRUCTIES

Download het gratis NYC Skyline SVG-bestand hierboven naar uw computer.

DIT GRATIS SVG-BESTAND BEVAT:

SVG-bestand - Werkt met Cricut Design Space, Silhouette Designer Edition, samen met verschillende grafische software en Canva.
DXF-bestand - Werkt met Silhouette Basic Edition, gratis software voor Silhouette Cameo.
EPS-bestand - Werkt met vector grafische editors zoals Adobe Illustrator, Corel Draw, Inkscape en meer.
PNG-bestand - 300 dpi .png-bestand met een transparante achtergrond dat kan worden gebruikt door grafische en vectorsoftware, Canva, Cricut & Silhouette Design-software.

OPMERKING: Deze bestanden zijn alleen voor persoonlijk gebruik en mogen niet worden doorverkocht. Koop een commerciële licentie. om deze commercieel te gebruiken

Ontwerp je eigen SVG-bestanden

Wist je dat je Canva kunt gebruiken om je eigen SVG-bestanden te maken? Je kunt zoveel met Canva doen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Van het maken van SVG-bestanden en printables tot het gebruik van duizenden kant-en-klare sjablonen voor letterlijk alles!

Eindeloze knutselmogelijkheden

Veel plezier met ons NYC Skyline Free SVG Files-ontwerp.

Je kunt een breed scala aan doe-het-zelfprojecten maken met SVG-bestanden. Van het maken van stickers op maat, woonaccessoires, zelfgemaakte cadeaus, unieke wenskaarten, op maat ontworpen kleding en nog veel meer.

We krijgen veel vragen over welke snijmachine we aanbevelen voor gebruik met gratis SVG-bestanden.