Als je aan je fitnessreis begint of gewoon op zoek bent naar iets om je te helpen op het goede spoor te blijven en vooruitgang te boeken, dan hebben we een aantal coole gratis fitnessprints om je te helpen.

Deze gratis fitness-printables helpen je om je gewoonten bij te houden, je ma altijden te bereiden en gemotiveerd te blijven. Ga je gang en bekijk ze, misschien vind je iets voor jou!

Deze gratis afdrukbare dieettrackers zijn een geweldige manier om wekelijks bij te houden wat je eet voor elke individuele ma altijd van de dag. Neem de leiding over uw voedselinname, waterinname en inname van gezonde tussendoortjes.

Gratis afdrukbare minimalistische wekelijkse dieettracker

Deze superleuke en gebruiksvriendelijke wekelijkse dieettracker van World of Printables is zo'n geweldige manier om te beginnen en je voedsel, water en voortgang bij te houden.

-

Gratis afdrukbare wekelijkse fruit- en waterinnametracker

Heb je moeite om je doelstellingen voor fruit/groente en water te halen? Ik weet dat ik het doe, ik ben echt slecht. Daarom is deze gratis printable van World of Printables een geweldige optie om je te helpen focussen op die doelen. Het ziet er ook schattig uit.

-

Gratis afdrukbare doeltracker voor gewichtsverlies

Op zoek naar een gratis printable om u te helpen uw doelstellingen voor gewichtsverlies bij te houden? Deze gratis afdrukbare gewichtsverliesdoeltracker van World of Printables helpt u uw gewichtsverliestraject gedurende een periode van 12 weken bij te houden en handige aantekeningen te maken om u op weg te helpen.

-

Gratis afdrukken van fitnesstrackers

Gratis afdrukbare vetgedrukte workout-tracker

Ik ben dol op deze gedurfde trainingstracker van World of Printables. De gedurfde strepen maken deze gratis printable aantrekkelijk en de lay-out is slim en gebruiksvriendelijk.

-

Gratis afdrukbare Blush Workout Tracker

Op zoek naar een eenvoudige, elegante en functionele trainingstracker? We houden van deze Blush Workout Tracker van World of Printables. Het komt ook overeen met de wekelijkse dieet-tracker!

-

Gratis afdrukbaar trainingsschema

Dit trainingsschema van Printable Crush is zo mooi en kleurrijk. Ik hou ervan. Gebruik deze gratis printable om je te concentreren op afzonderlijke delen van je lichaam en handige aantekeningen te maken.

Idee van Printable Crush

-

100 Mile Challenge afdrukbaar

Deze 100 Mile Challenge die je kunt printen van Exercise With Extra Fries (die naam doet me pijn!) is zo geweldig. Deze afdrukbare uitdaging richt zich op het voltooien van 100 mijl over een periode van 30 dagen door te wandelen of hardlopen. Bekijk het, het is haalbaarder dan het klinkt.

Idee van sporten met extra friet

-

Gratis afdrukbare ma altijdplanners

Als het om fitness gaat, moet je je concentreren op meer dan alleen sporten. Buikspieren worden gemaakt in de keuken, zeggen ze, en daarom hebben we deze geweldige ma altijdplanners gekocht om je op weg te helpen en op schema te houden.

Gratis afdrukbare minimalistische wekelijkse ma altijdplanner

Deze wekelijkse ma altijdplannerpagina van World of Printables is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Deze ma altijdplanner bestrijkt maandag tot en met zondag en heeft voldoende ruimte om aantekeningen te maken en te plannen.

-

Gratis afdrukbare wekelijkse ma altijdplanner met driehoekspatroon

Deze mooie wekelijkse ma altijdplanner met driehoekig patroon van World of Printables is een snelle en gemakkelijke manier om je ma altijden voor de week te zien.

-

Gratis afdrukbare kleurrijke wekelijkse ma altijdplanner

Deze kleurrijke wekelijkse ma altijdplanner van World of Printables biedt voldoende ruimte om je ma altijden van maandag tot en met zondag te plannen, samen met ruimte om notities te maken.

-

Gratis gewoonte-tracker printables

Gewoonte-trackers zijn zo'n geweldige manier om die dingen bij te houden die belangrijk zijn. Of het nu gaat om krachttraining, cardio of fitness, gebruik deze eenvoudige gewoonte-trackers gratis.

Gratis afdrukbare gewoonte-tracker voor krachttraining

Gebruik deze gratis gewoonte-tracker voor krachttraining van World of Printables om je trainingen en sessies bij te houden. Deze gratis gewoonte-trackers zijn perfect om in je agenda of dagboek te plakken.

-

Gratis afdrukbare Cardio Habit Tracker

Deze gratis cardio-gewoonte-tracker van World of Printables is een gemakkelijke en handige manier om je cardio bij te houden. Je kunt dit ook matchen met onze krachttraining-gewoonte-tracker en deze in je planner plakken.

-

Gratis printbare fitnessmotivatie

Als het erop aankomt om topfit te worden, hebben we soms een beetje motivatie nodig. Bekijk hieronder deze gratis printables, van muurkunst tot plannerstickers.

Gratis fitnessprintables: Vision Board Fitness-uitsparingen

Deze free vision board fitness uitsparingen van The Dumbelle zijn zo vrouwelijk en mooi. Print deze vandaag nog uit om gemotiveerd te blijven om uw doelen te bereiken.

Idee van The Dumb Belle

-

GRATIS fitnessplanner stickers om af te drukken

Ik ben dol op deze prachtige fitnessplanner-stickers van Sunny Day Family! Ze zijn zo kleurrijk, mooi en zien er geweldig uit in een planner! Ga vandaag nog naar de site om de jouwe te krijgen.

Idee van Sunny Day Family

-

Gratis afdrukbare wanddecoratie - Werk hard en blijf nederig

Deze gratis Work Hard Stay Humble Wall Art Print van World of Printables zou geweldig zijn om in je huisgymnastiek te plaatsen of zelfs om het bestand te downloaden om te gebruiken als achtergrond voor je telefoon of in je planner.

-

Gratis afdrukbare wanddecoratie - Eat Sleep Repeat

Ik ben echt dol op deze Eat Sleep Lift Repeat gratis print van World of Printables en denk dat het een geweldige optie is voor diegenen die graag trainen met gewichten of gewichtheffen. Gebruik deze gratis print vandaag nog als motivatie.

Hopelijk vindt u een of meer van onze gratis fitness-freebies nuttig voor uw gezondheids- en fitnessreis. Laat het ons in de reacties hieronder weten als je van plan bent een van deze freebies te gebruiken en welke dingen je in de toekomst graag zou willen zien!

Categorie: