Voor veel mensen is het inpakken van kerstcadeaus een evenement op zich. Er zijn mensen die dingen bij elkaar gooien, mensen die hun best doen en mensen die de kunst van het presenteren van cadeaus tot in de puntjes beheersen.

Bij cadeaupresentatie gaat het niet alleen om het inpakpapier. Hoe zit het met de kleine details zoals de strik of zelfs het cadeaulabel?

Hier hebben we vier sets minimalistische cadeaulabels klaar staan die je kunt printen, perforeren en bevestigen. Dat zijn 16 prachtig ontworpen cadeaulabels, allemaal met verschillende thema's, nu klaar om te downloaden!

Laten we een kijkje nemen.

Minimalistische geschenklabelset 1

Deze prachtige minimalistische set met gratis afdrukbare cadeaulabels heeft vier verschillende ontwerpen die perfect zijn voor je kerstpressies. Elk cadeaulabel is elegant ontworpen en past bij je mooie inpakpapier.

Niet openen tot kerstcadeaulabel ingesteld

Ik ben dol op deze set gratis kerstcadeaulabels. Het maakt niet uit hoe je zegt 'niet open tot Kerstmis', wij hebben het voor je. Of je nu een Crimbo- of Xmas-persoon bent, je zult niet buitengesloten worden met onze stijlvolle cadeaulabels.

Vrolijke en heldere geschenklabelset

Deze mooie vrolijke en heldere kerstcadeaulabels zijn dit jaar een prachtige minimalistische optie. Met verschillende lettertypen en stijlen zijn deze cadeaulabels ontworpen voor ieder wat wils.

Minimal & Fun Gift Tag Set

Ik ben dol op deze set cadeaulabels, vooral de door de feestdagen favoriete Home Alone-geïnspireerde cadeaulabel - klassiek. Deze cadeaulabels zijn zo mooi en chic en voegen een vleugje elegantie toe aan elk inpakpapier.

INSTRUCTIES

Download een van de sets met gratis afdrukbare minimalistische kerstcadeaulabels

Niet openen tot kerstcadeaulabels:

https://worldofprintables.com/download/do-not-open-until-christmas-gift-tags/?wpdmdl=11130&refresh=63ff969a4a36b1677694618 Downloaden

Minimale en leuke kerstcadeaulabels:

https://worldofprintables.com/download/minimal-and-fun-christmas-gift-tags/?wpdmdl=11129&refresh=63ff969a7962b1677694618 Downloaden

Minimalistische geschenklabelset:

https://worldofprintables.com/download/minimalist-gift-tag-set/?wpdmdl=11128&refresh=63ff969a964021677694618 Downloaden

Vrolijke en heldere kerstcadeaulabels:

https://worldofprintables.com/download/merry-and-bright-christmas-gift-tags/?wpdmdl=11127&refresh=63ff969ab36a81677694618 Downloaden

Print de gratis afdrukbare minimalistische kerstcadeaulabelsElk individueel cadeaulabel is 3,5″ breed x 5″ hoog en een set van vier wordt afgedrukt op een vel van 8,5 x 11.Ik raad je aan karton te gebruiken om je cadeaulabels op af te drukken. Voor cardstock vind ik dit cardstock-papier erg leuk, dat geweldig is voor stevige cadeaulabels, maar niet te dik dat het je printer zal blokkeren. Het is ook Amazon's Choice en ik vind het veel goedkoper dan in winkels.

Categorie: