Gebruik deze eenvoudige lijst met noodcontacten in penseelstreekstijl om een notitie te maken van noodcontacten voor uw familie of voor een belangrijk iemand.

Door een fysieke lijst beschikbaar te hebben, kunnen andere mensen in een oogwenk bereiken wie ze nodig hebben. Het is ook een goed idee als je een babysitter, oppas of familie hebt die komt logeren.

Je kunt niet fout gaan met een lijst met contactpersonen voor noodgevallen.

Oh en als je dit leuk vindt, deel het dan op Pinterest - het zou ons echt helpen!

https://worldofprintables.com/download/brush-stroke-emergency-contact-list/?wpdmdl=8026&refresh=63ff87536a8391677690707 Downloaden

Download de gratis printbare lijst met contactpersonen voor noodgevallen

INSTRUCTIES

Download de gratis Brush Stroke Contactlijst voor noodgevallen

Print de Brush Stroke Emergency Contact List. De pagina's zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

We krijgen veel vragen over welk papier en lijsten we aanbevelen.

Aanbevelingen op papier

Voor reguliere kranten vind ik dat de bestverkochte krant van Amazon zo'n goede deal is en heel veel goede recensies heeft (meer dan 10.000!).

Cardstock

Cardstock is dikker, duurzamer dan gewoon papier en is geweldig als je afdrukken van topkwaliteit wilt, vooral als je ze wilt inlijsten. Als je op cardstock wilt printen, vind ik Amazon's Choice of cardstock-papier erg leuk, wat geweldig is voor prints.

Categorie: