Deze minimale takenlijst is perfect voor diegenen die de voorkeur geven aan iets eenvoudigs, schoons maar effectiefs. Deze takenlijst is geweldig omdat hij nauwelijks inkt gebruikt om af te drukken, dus hij is gemakkelijk opnieuw af te drukken wanneer je hem nodig hebt.

Deze Minimal To Do List-lijst biedt heel veel ruimte voor het schrijven van je lijst, het schrijven van je doelen en het schrijven van notities. Probeer het vandaag nog! Hij staat perfect in je agenda of op je bureau.

Ik heb persoonlijk elke dag een nieuwe takenlijst nodig. Dit helpt me mijn taken te plannen en efficiƫnter te zijn.

Gebruik deze gratis afdrukbare takenlijst om dingen voor elkaar te krijgen.

Oh en als je dit leuk vindt, deel het dan op Pinterest - het zou ons echt helpen!

Download de gratis afdrukbare minimale takenlijst

Dus druk op de downloadknop hieronder en ontvang je gratis printable en begin nu met het plannen van je dag.

https://worldofprintables.com/download/minimal-to-do-list/?wpdmdl=8088&refresh=63ff2b71192e91677667185 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis afdrukbare minimale takenlijst

Print de gratis afdrukbare minimale takenlijst De pagina's zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

We krijgen veel vragen over welk papier en lijsten we aanbevelen.

Aanbevelingen op papier

Voor reguliere kranten vind ik dat de bestverkochte krant van Amazon zo'n goede deal is en heel veel goede recensies heeft (meer dan 10.000!).

Cardstock

Cardstock is dikker, duurzamer dan gewoon papier en is geweldig als je afdrukken van topkwaliteit wilt, vooral als je ze wilt inlijsten. Als je op cardstock wilt printen, vind ik Amazon's Choice of cardstock-papier erg leuk, wat geweldig is voor prints.

Categorie: