Deze krachtige Slay The Day To Do List zet je op de goede weg. Dood de dag met deze mooie, vrouwelijke takenlijst met ruimte voor je notities, prioriteiten en andere taken.

Deze prachtige Slay The Day To Do List heeft een mooie, subtiele chevron achtergrond in verschillende tinten roze en zou geweldig staan in elke planner.

Oh en als je dit leuk vindt, deel het dan op Pinterest - het zou ons echt helpen!

https://worldofprintables.com/download/slay-the-day-to-do-list/?wpdmdl=8086&refresh=63ff824b429231677689419 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis afdrukbare Slay The Day takenlijst

Print the Free Printable Slay The Day To Do List De pagina's zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

We krijgen veel vragen over welk papier en lijsten we aanbevelen.

Aanbevelingen op papier

Voor reguliere kranten vind ik dat de bestverkochte krant van Amazon zo'n goede deal is en heel veel goede recensies heeft (meer dan 10.000!).

Cardstock

Cardstock is dikker, duurzamer dan gewoon papier en is geweldig als je afdrukken van topkwaliteit wilt, vooral als je ze wilt inlijsten. Als je op cardstock wilt printen, vind ik Amazon's Choice of cardstock-papier erg leuk, wat geweldig is voor prints.

Categorie: