Deze Super Duper Fall Kids Chore Chart is absoluut een van mijn favorieten! Het is zo schattig en heeft een echt buitengevoel.

Gebruik deze herfstkarweitjeskaart om uw kinderen aan te moedigen hun karweitjes elke dag van de week te voltooien. Deze kaart heeft ruimte voor twee kinderen, maar als je er meer nodig hebt, print dan gewoon meer pagina's!

Om dit schema te gebruiken, raad ik aan om de naam en de taken van het kind hieronder te schrijven en vervolgens een stip of penmarkering in de doos te zetten op de dag waarop de taak moet worden voltooid.

Op deze manier kan uw kind worden herinnerd aan welk karwei er op welke dag gebeurt en als het klaar is, kan uw kind de doos inkleuren of gewoon uitschrijven.

Oh en als je dit leuk vindt, deel het dan op Pinterest - het zou ons echt helpen!

https://worldofprintables.com/download/super-duper-fall-kids-chore-chart/?wpdmdl=8047&refresh=63ff05db024521677657563 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis afdrukbare Super Duper Fall Kids Chore Chart

Print de gratis printbare Super Duper Fall Kids Chore Chart De pagina's zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

We krijgen veel vragen over welk papier en lijsten we aanbevelen.

Aanbevelingen op papier

Voor reguliere kranten vind ik dat de bestverkochte krant van Amazon zo'n goede deal is en heel veel goede recensies heeft (meer dan 10.000!).

Cardstock

Cardstock is dikker, duurzamer dan gewoon papier en is geweldig als je afdrukken van topkwaliteit wilt, vooral als je ze wilt inlijsten. Als je op cardstock wilt printen, vind ik Amazon's Choice of cardstock-papier erg leuk, wat geweldig is voor prints.

Categorie: