Deze vrouwelijke dagelijkse takenlijst heeft een gedurfde roze waterverfachtergrond met veel ruimte om je lijsten op te schrijven voor ochtendtaken, middagtaken en ook avondtaken.

Als je een takenlijst op deze manier hebt georganiseerd, kun je je echt concentreren op wat je moet doen op het tijdstip en het tijdstip van de dag dat eraan is toegewezen.

Deze vrouwelijke dagelijkse takenlijst zou geweldig zijn voor thuis met belangrijke taken voor het hele gezin erop.

Oh en als je dit leuk vindt, deel het dan op Pinterest - het zou ons echt helpen!

https://worldofprintables.com/download/feminine-daily-to-do-list/?wpdmdl=8087&refresh=63ff369f35fea1677670047 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis afdrukbare vrouwelijke dagelijkse takenlijst

Print de gratis afdrukbare vrouwelijke dagelijkse takenlijst De pagina's zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

We krijgen veel vragen over welk papier en lijsten we aanbevelen.

Aanbevelingen op papier

Voor reguliere kranten vind ik dat de bestverkochte krant van Amazon zo'n goede deal is en heel veel goede recensies heeft (meer dan 10.000!).

Cardstock

Cardstock is dikker, duurzamer dan gewoon papier en is geweldig als je afdrukken van topkwaliteit wilt, vooral als je ze wilt inlijsten. Als je op cardstock wilt printen, vind ik Amazon's Choice of cardstock-papier erg leuk, wat geweldig is voor prints.

Categorie: