Deze prachtige bloemen inspirerende citaat kleurplaat is een van mijn favorieten. Het is mooi, delicaat en ziet er fantastisch uit als het eenmaal is ingekleurd.

Deze prachtige bloemen inspirerende kleurplaat is ontworpen om leuk te zijn, maar dient ook als een kunstwerk.

Je kunt dit inkleuren en inlijsten of monochroom houden voor een prachtig kunstwerk voor iemand om wie je geeft of voor jezelf.

Als je dol bent op deze prachtige kleurpagina, dan zul je blij zijn te weten dat we een heel boek hebben gewijd aan kleurpagina's zoals deze! Ons Inspirational Quotes Coloring Book bevat GRATIS 50 prachtige, artistieke kleurpagina's.

Oh en als je dit leuk vindt, deel het dan op Pinterest - het zou ons echt helpen!

https://worldofprintables.com/download/inspirational-quote-coloring-page-in-a-field-of-roses/?wpdmdl=8018&refresh=63ff9706efe401677694726 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis bloemen inspirerende citaat kleurplaat

Print de kleurplaat. De pagina's zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Volledige stappen in deze handleiding.

We krijgen veel vragen over welk papier en lijsten we aanbevelen.

Aanbevelingen op papier

Voor reguliere kranten vind ik dat de bestverkochte krant van Amazon zo'n goede deal is en heel veel goede recensies heeft (meer dan 10.000!).

Cardstock

Cardstock is dikker, duurzamer dan gewoon papier en is geweldig als je afdrukken van topkwaliteit wilt, vooral als je ze wilt inlijsten. Als je op cardstock wilt printen, vind ik Amazon's Choice of cardstock-papier erg leuk, wat geweldig is voor prints.

Kadreer je afdrukken. Om fantastische lijsten te vinden die ideaal zijn voor deze printable, raad ik Amazon aan voor 8×10 fotolijsten omdat deze er super schattig uitzien, of lijsten van Ikea . Je kunt zelfs Ikeas zeer populaire Ribba-frames op Amazon vinden, waardoor je een reis bespaart. Ik hou ook erg van houten posterhangers die een originele boho-look hebben.

Categorie: