Deze quote is zo mooi en maakt echt een mooie kleurplaat. Laat deze kleurplaat je rust en comfort brengen terwijl je de prachtige bloemen kleurt.

Onze kleurpagina's kunnen ook worden ingelijst en als cadeau worden gegeven zodra ze zijn voltooid. Waarom geef je dit niet aan iemand die zin heeft in zonneschijn?

Als je van deze prachtige kleurpagina houdt, dan zul je blij zijn te weten dat we een heel boek hebben gewijd aan kleurpagina's zoals deze! Ons Inspirational Quotes Coloring Book bevat GRATIS 50 prachtige, artistieke kleurpagina's.

Oh en als je dit leuk vindt, deel het dan op Pinterest - het zou ons echt helpen!

https://worldofprintables.com/download/inspirational-quote-coloring-page-stay-close/?wpdmdl=8002&refresh=63ff770c37a941677686540 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis vriendschap inspirerende citaat kleurplaat

Print de kleurplaat. De pagina's zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

We krijgen veel vragen over welk papier en lijsten we aanbevelen.

Aanbevelingen op papier

Voor reguliere kranten vind ik dat de bestverkochte krant van Amazon zo'n goede deal is en heel veel goede recensies heeft (meer dan 10.000!).

Cardstock

Cardstock is dikker, duurzamer dan gewoon papier en is geweldig als je afdrukken van topkwaliteit wilt, vooral als je ze wilt inlijsten. Als je op cardstock wilt printen, vind ik Amazon's Choice of cardstock-papier erg leuk, wat geweldig is voor prints.

Kadreer je afdrukken. Om fantastische lijsten te vinden die ideaal zijn voor deze printable, raad ik Amazon aan voor 8×10 fotolijsten omdat deze er super schattig uitzien, of lijsten van Ikea . Je kunt zelfs Ikeas zeer populaire Ribba-frames op Amazon vinden, waardoor je een reis bespaart. Ik hou ook erg van houten posterhangers die een originele boho-look hebben.

Categorie: