Gebruik onze cardio-gewoonte-tracker om bij te houden welke cardio-oefeningen je gedurende de maand moet doen.

Je kunt de cardiotracker gebruiken om in één oogopslag snel te zien wat je moet doen en de voortgang die je hebt gemaakt.

Combineer onze cardiotracker met onze krachttracker om al je fitnessgewoonten bij te houden. Ze zijn zo gemakkelijk te downloaden en af te drukken en je kunt ze keer op keer afdrukken.

Oh en als je dit leuk vindt, deel het dan op Pinterest - het zou ons echt helpen!

https://worldofprintables.com/download/cardio-habit-tracker/?wpdmdl=8043&refresh=63ff9713988321677694739 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis afdrukbare cardio gewoonte-tracker

Print de gratis afdrukbare cardio gewoonte-tracker De pagina's zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

We krijgen veel vragen over welk papier en lijsten we aanbevelen.

Aanbevelingen op papier

Voor reguliere kranten vind ik dat de bestverkochte krant van Amazon zo'n goede deal is en heel veel goede recensies heeft (meer dan 10.000!).

Cardstock

Cardstock is dikker, duurzamer dan gewoon papier en is geweldig als je afdrukken van topkwaliteit wilt, vooral als je ze wilt inlijsten. Als je op cardstock wilt printen, vind ik Amazon's Choice of cardstock-papier erg leuk, wat geweldig is voor prints.

Categorie: