Deze Weight Loss Goal Tracker richt zich op uw voortgang over een periode van 12 weken. Er is ruimte om uw startgewicht, uw streefgewicht en uw onderstreefgewicht dat u wilt bereiken bij te houden.

Er is ook ruimte om te schrijven waarom je dit doet, omdat het een goed idee is om je doel en de redenen daarvoor in gedachten te houden.

Een deel van de pagina is gemaakt om één keer per week je gewicht bij te houden, met ruimte om te schrijven hoe je je voelt over je vorderingen na de eerste vier weken. Dit zal je helpen te zien hoe je vorderingen maakt, niet alleen fysiek maar ook mentaal.

Na de 12 weken kun je je totale gewichtsverlies opschrijven en vergelijken met je streefgewicht en onder streefgewicht!

Oh en als je dit leuk vindt, deel het dan op Pinterest - het zou ons echt helpen!

https://worldofprintables.com/download/weight-loss-goal-tracker/?wpdmdl=8045&refresh=63ff23b199ecd1677665201 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis afdrukbare doeltracker voor gewichtsverlies

Print de gratis afdrukbare doeltracker voor gewichtsverlies De pagina's zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

We krijgen veel vragen over welk papier en lijsten we aanbevelen.

Aanbevelingen op papier

Voor reguliere kranten vind ik dat de bestverkochte krant van Amazon zo'n goede deal is en heel veel goede recensies heeft (meer dan 10.000!).

Cardstock

Cardstock is dikker, duurzamer dan gewoon papier en is geweldig als je afdrukken van topkwaliteit wilt, vooral als je ze wilt inlijsten. Als je op cardstock wilt printen, vind ik Amazon's Choice of cardstock-papier erg leuk, wat geweldig is voor prints.

Categorie: