Op zoek naar een paklijst voor handbagage die zowel schattig als effectief is? Dit is een geweldige optie.

Deze prachtige blanco vakantiepaklijst is perfect om op een georganiseerde manier bij te houden wat je in je handbagage inpakt. Deze lijst is onderverdeeld in prioriteit, essentiële zaken en doorgaan, samen met extra ruimte voor het toevoegen van andere items.

Als je onze vooraf geschreven versie van deze handbagage-paklijst wilt bekijken, kun je die hier vinden. Het geeft je misschien wat ideeën over wat je nog meer zou kunnen inpakken.

Oh en als je dit leuk vindt, deel het dan op Pinterest - het zou ons echt helpen!

https://worldofprintables.com/download/blank-vacation-carry-on-packing-list/?wpdmdl=8051&refresh=63ff971dd745d1677694749 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis afdrukbare blanco vakantiepaklijst

Print de gratis afdrukbare lege vakantiepaklijst De pagina's zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

We krijgen veel vragen over welk papier en lijsten we aanbevelen.

Aanbevelingen op papier

Voor reguliere kranten vind ik dat de bestverkochte krant van Amazon zo'n goede deal is en heel veel goede recensies heeft (meer dan 10.000!).

Cardstock

Cardstock is dikker, duurzamer dan gewoon papier en is geweldig als je afdrukken van topkwaliteit wilt, vooral als je ze wilt inlijsten. Als je op cardstock wilt printen, vind ik Amazon's Choice of cardstock-papier erg leuk, wat geweldig is voor prints.

Categorie: