Onze gewoonte-tracker voor krachttraining heeft dezelfde lay-out als onze oorspronkelijke gewoonte-tracker, maar met een focus uitsluitend op krachttraining.

Dit betekent dat je je fitnessgewoonten gescheiden kunt houden van je algemene gewoonten, waardoor het gemakkelijker wordt om je voortgang bij te houden. Om onze gewoonte-tracker voor krachttraining te begeleiden, bieden we ook de cardio-gewoonte-tracker aan.

Als je geïnteresseerd bent in het gebruik van een gewoonte-tracker, maar niet zeker weet hoe, laat me je dan helpen.

Er is een sectie met elke maand van het jaar, dus je moet de maand markeren of omcirkelen waarin je deze planner gebruikt. Je kunt hem opnieuw afdrukken voor nog een maand. De cijfers bovenaan zijn de datums in de maand van 1 tot 31.

In het gedeelte aan de zijkant schrijf je je krachttraining, of dat nu armen, benen, squats of deadlifts zijn. Je kleurt of markeert dan het vierkant dat langs dezelfde lijn loopt waar je gewoonte op staat en in dezelfde kolom v alt waar je date op staat.

Hiermee kun je zien wat je moet doen en wanneer je het hebt voltooid.

Oh en als je dit leuk vindt, deel het dan op Pinterest - het zou ons echt helpen!

https://worldofprintables.com/download/strength-training-habit-tracker/?wpdmdl=8046&refresh=63ff5200cddf91677677056 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis afdrukbare krachttraining gewoonte-tracker

Print the Free Printable Strength Training Habit Tracker De pagina's zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Volledige stappen in deze handleiding.

We krijgen veel vragen over welk papier en lijsten we aanbevelen.

Aanbevelingen op papier

Voor reguliere kranten vind ik dat de bestverkochte krant van Amazon zo'n goede deal is en heel veel goede recensies heeft (meer dan 10.000!).

Cardstock

Cardstock is dikker, duurzamer dan gewoon papier en is geweldig als je afdrukken van topkwaliteit wilt, vooral als je ze wilt inlijsten. Als je op cardstock wilt printen, vind ik Amazon's Choice of cardstock-papier erg leuk, wat geweldig is voor prints.

Categorie: