Deze mooie Dusky Pink Password Keeper heeft een zachtroze achtergrond met gouden accenten en prachtige typografie.

Dit is een chique en elegante wachtwoordhouder, perfect voor elke planner die je zou kunnen gebruiken. Als je dit niet wilt printen, download en gebruik het dan gewoon digitaal!

Deze Dusky Pink Password Keeper zou ook geweldig staan in een logeerkamer met een notitie van gedeelde inloggegevens zoals wifi of Netflix.

Oh en als je dit leuk vindt, deel het dan op Pinterest - het zou ons echt helpen!

https://worldofprintables.com/download/dusky-pink-password-keeper/?wpdmdl=8077&refresh=63ff9732802571677694770 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis printbare Dusky Pink Password Keeper

Print de gratis afdrukbare Dusky Pink Password Keeper De pagina's zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

We krijgen veel vragen over welk papier en lijsten we aanbevelen.

Aanbevelingen op papier

Voor reguliere kranten vind ik dat de bestverkochte krant van Amazon zo'n goede deal is en heel veel goede recensies heeft (meer dan 10.000!).

Cardstock

Cardstock is dikker, duurzamer dan gewoon papier en is geweldig als je afdrukken van topkwaliteit wilt, vooral als je ze wilt inlijsten. Als je op cardstock wilt printen, vind ik Amazon's Choice of cardstock-papier erg leuk, wat geweldig is voor prints.

Categorie: