Deze mooie Minimal Password Keeper is zowel stijlvol als elegant. Deze wachtwoordbewaarder wordt geleverd met twee variaties - kort formaat en lang en je krijgt beide als je vandaag downloadt!

Print deze Minimal Password Keeper zodat deze in je planner past. De stijl ervan past zeker bij elk planner-thema dat je hebt. Als u deze wachtwoordhouder niet wilt afdrukken, kunt u deze altijd downloaden en digitaal gebruiken.

Oh en als je dit leuk vindt, deel het dan op Pinterest - het zou ons echt helpen!

https://worldofprintables.com/download/minimal-password-keeper/?wpdmdl=8078&refresh=63ff973653a601677694774 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis afdrukbare minimale wachtwoordbeheerder

Print the Free Printable Minimal Password Keeper De pagina's zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

We krijgen veel vragen over welk papier en lijsten we aanbevelen.

Aanbevelingen op papier

Voor reguliere kranten vind ik dat de bestverkochte krant van Amazon zo'n goede deal is en heel veel goede recensies heeft (meer dan 10.000!).

Cardstock

Cardstock is dikker, duurzamer dan gewoon papier en is geweldig als je afdrukken van topkwaliteit wilt, vooral als je ze wilt inlijsten. Als je op cardstock wilt printen, vind ik Amazon's Choice of cardstock-papier erg leuk, wat geweldig is voor prints.

Categorie: