Deze minimale maar mooie gratis afdrukbare Blush Workout Tracker heeft een ruimte voor elke dag van de maand en ruimte voor het maken van notities onderaan.

Deze tracker is eenvoudig, zodat u eenvoudig uw voortgang kunt bijhouden en uw doelen in één oogopslag kunt zien. Vergeet niet om deze trackerpagina af te drukken voor elke maand dat u deze wilt gebruiken.

Deze prachtige workout-tracker is ontworpen om te passen bij onze gratis wekelijkse dieet-tracker. Combineer ze allebei om uw gezondheids- en fitnessvoortgang bij te houden!

Oh en als je dit leuk vindt, deel het dan op Pinterest - het zou ons echt helpen!

https://worldofprintables.com/download/blush-workout-tracker/?wpdmdl=8039&refresh=63ff697d17e2f1677683069 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis printbare Blush Workout Tracker

Print de gratis printbare Blush Workout Tracker. De pagina's zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

We krijgen veel vragen over welk papier en lijsten we aanbevelen.

Aanbevelingen op papier

Voor reguliere kranten vind ik dat de bestverkochte krant van Amazon zo'n goede deal is en heel veel goede recensies heeft (meer dan 10.000!).

Cardstock

Cardstock is dikker, duurzamer dan gewoon papier en is geweldig als je afdrukken van topkwaliteit wilt, vooral als je ze wilt inlijsten. Als je op cardstock wilt printen, vind ik Amazon's Choice of cardstock-papier erg leuk, wat geweldig is voor prints.

Categorie: