Deze prachtige wachtwoordhouder heeft een monochrome bloemenachtergrond die na het afdrukken ook kan worden ingekleurd.

Gebruik deze wachtwoordbeheerder om maximaal 18 websites, gebruikersnamen en wachtwoorden op te slaan en kan ook worden gebruikt om openbare wachtwoorden op een elegante en leuke manier te delen met gasten en familie.

Oh en als je dit leuk vindt, deel het dan op Pinterest - het zou ons echt helpen!

https://worldofprintables.com/download/color-me-floral-password-keeper/?wpdmdl=8065&refresh=63ff1c955da2b1677663381 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis afdrukbare Color Me Floral Password Keeper

Print de gratis afdrukbare Color Me Floral Password Keeper De pagina's zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

We krijgen veel vragen over welk papier en lijsten we aanbevelen.

Aanbevelingen op papier

Voor reguliere kranten vind ik dat de bestverkochte krant van Amazon zo'n goede deal is en heel veel goede recensies heeft (meer dan 10.000!).

Cardstock

Cardstock is dikker, duurzamer dan gewoon papier en is geweldig als je afdrukken van topkwaliteit wilt, vooral als je ze wilt inlijsten. Als je op cardstock wilt printen, vind ik Amazon's Choice of cardstock-papier erg leuk, wat geweldig is voor prints.

Categorie: