Deze prachtige Color Me Waves Password Keeper heeft verbluffende piekerige lijnen die ook kunnen worden ingekleurd.

We denken dat deze wachtwoordbewaarder een verbluffende optie is voor elke planner en als je een specifiek kleurenschema hebt, kun je het in de juiste kleur kleuren!

Vergeet niet dat je deze Color Me Waves Password Keeper ook digitaal op je tablet of telefoon kunt gebruiken!

Oh en als je dit leuk vindt, deel het dan op Pinterest - het zou ons echt helpen!

https://worldofprintables.com/download/color-me-waves-password-keeper/?wpdmdl=8066&refresh=63ff7f4bd67b51677688651 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis afdrukbare Color Me Waves Password Keeper

Print de gratis afdrukbare Color Me Waves Password Keeper De pagina's zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

We krijgen veel vragen over welk papier en lijsten we aanbevelen.

Aanbevelingen op papier

Voor reguliere kranten vind ik dat de bestverkochte krant van Amazon zo'n goede deal is en heel veel goede recensies heeft (meer dan 10.000!).

Cardstock

Cardstock is dikker, duurzamer dan gewoon papier en is geweldig als je afdrukken van topkwaliteit wilt, vooral als je ze wilt inlijsten. Als je op cardstock wilt printen, vind ik Amazon's Choice of cardstock-papier erg leuk, wat geweldig is voor prints.

Categorie: