Deze gratis woordzoeker in de oceaan is absoluut prachtig en heeft een schilderachtige onderwaterachtergrond met schildpadden op sleeptouw!

Gebruik deze gratis woordzoeker om je kind over de zee en haar dieren te leren. U kunt dit misschien als extra leeropdracht aan uw kind geven of als u leerkracht bent, kunt u dit aan uw leerlingen uitdelen.

Oh en als je dit leuk vindt, deel het dan op Pinterest - het zou ons echt helpen!

https://worldofprintables.com/download/ocean-word-search/?wpdmdl=7974&refresh=63ff1e1db74831677663773 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis woordzoeker in de oceaan

Print the Free Printable Ocean Word Search De pagina's zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

We krijgen veel vragen over welk papier en lijsten we aanbevelen.

Aanbevelingen op papier

Voor reguliere kranten vind ik dat de bestverkochte krant van Amazon zo'n goede deal is en heel veel goede recensies heeft (meer dan 10.000!).

Cardstock

Cardstock is dikker, duurzamer dan gewoon papier en is geweldig als je afdrukken van topkwaliteit wilt, vooral als je ze wilt inlijsten. Als je op cardstock wilt printen, vind ik Amazon's Choice of cardstock-papier erg leuk, wat geweldig is voor prints.

Categorie: