Ik ben helemaal verliefd op deze kleurplaat! In tegenstelling tot andere kleurpagina's, hebben we veel van onze kleurpagina's zoals deze ontworpen om flexibeler, gemakkelijker in te vullen en nog beter in te lijsten, zodat je het voltooide stuk kunt gebruiken om je huis te versieren!

Ziet het er niet geweldig uit als het ingelijst is?! Ik vind het geweldig dat je de pagina niet eens helemaal hoeft in te kleuren, omdat het er creatiever uitziet als het onvolledig is.

Het doet me denken aan die technische tekeningen die architecten ontwerpen. Er zijn zeker niet veel kleurpagina's die je kunt inlijsten als ze klaar zijn, maar deze pagina en vele andere uit ons muurkunsteditie kleurboek kunnen ingelijst worden als ze klaar zijn.

We geven ons muurkunsteditie kleurboek weg aan onze trouwe lezers. Dit eerste boek uit ons assortiment kleurplaten bevat meer dan 75 pagina's kleurplezier. Dus bekijk het en kleur vandaag nog!

Oh en als je dit leuk vindt, deel het dan op Pinterest - het zou ons echt helpen!

https://worldofprintables.com/download/coloring-page-21/?wpdmdl=6930&refresh=63ff97aa9dda31677694890 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis Parijse architectuur kleurplaat

Print de kleurplaat. De pagina's zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

We krijgen veel vragen over welk papier en lijsten we aanbevelen.

Aanbevelingen op papier

Voor reguliere kranten vind ik dat de bestverkochte krant van Amazon zo'n goede deal is en heel veel goede recensies heeft (meer dan 10.000!).

Cardstock

Cardstock is dikker, duurzamer dan gewoon papier en is geweldig als je afdrukken van topkwaliteit wilt, vooral als je ze wilt inlijsten. Als je op cardstock wilt printen, vind ik Amazon's Choice of cardstock-papier erg leuk, wat geweldig is voor prints.

Kadreer je afdrukken. Om fantastische lijsten te vinden die ideaal zijn voor deze printable, raad ik Amazon aan voor 8×10 fotolijsten omdat deze er super schattig uitzien, of lijsten van Ikea . Je kunt zelfs Ikeas zeer populaire Ribba-frames op Amazon vinden, waardoor je een reis bespaart. Ik hou ook erg van houten posterhangers die een originele boho-look hebben.

Categorie: