Dit is weer een van onze speciaal ontworpen kleurpagina's, met prachtige Parijse architectuur.

Ik vind het geweldig om deze pagina's in te kleuren, het mooie van onze kleurpagina's is dat ze er geweldig uitzien, zelfs als ze niet helemaal af zijn, omdat het ze een artistieke uitstraling geeft.

Daarom zijn ze perfect voor wanddecoratie. Ik vind het heerlijk om deze in te lijsten als ik ze heb ingekleurd, ze zien er echt fantastisch uit.

Vind je niet dat dit er geweldig uitziet als je het inlijst? Ik vind het geweldig.

We zijn niet gestopt met alleen deze kleurplaat, we hebben er zelfs nog eens 75 gemaakt, van straten en architectuur, dieren en voertuigen en nog veel meer.

Je kunt deze kleurpagina en de rest van onze collectie vinden in ons eerste kleurboek, wall art edition.

We geven deze gratis weg aan onze trouwe lezers. Dus bekijk het en begin vandaag nog met kleuren!

Als je besluit je huis te decoreren met een van deze voltooide pagina's, maak dan een foto en deel deze met ons. We vinden het leuk om te zien wat onze lezers hebben gedaan met de dingen die we delen!

Oh en als je dit leuk vindt, deel het dan op Pinterest - het zou ons echt helpen!

https://worldofprintables.com/download/coloring-page-13/?wpdmdl=6929&refresh=63ff75b56694f1677686197 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis Parijse architectuur kleurplaat

Print de kleurplaat. De pagina's zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

We krijgen veel vragen over welk papier en lijsten we aanbevelen.

Aanbevelingen op papier

Voor reguliere kranten vind ik dat de bestverkochte krant van Amazon zo'n goede deal is en heel veel goede recensies heeft (meer dan 10.000!).

Cardstock

Cardstock is dikker, duurzamer dan gewoon papier en is geweldig als je afdrukken van topkwaliteit wilt, vooral als je ze wilt inlijsten. Als je op cardstock wilt printen, vind ik Amazon's Choice of cardstock-papier erg leuk, wat geweldig is voor prints.

Raak je afdrukken in. Om fantastische lijsten te vinden die ideaal zijn voor deze printable, raad ik Amazon aan voor 8×10 fotolijsten, omdat deze er super schattig uitzien, of lijsten van Ikea. Je kunt zelfs Ikeas zeer populaire Ribba-frames op Amazon vinden, waardoor je een reis bespaart. Ik hou ook erg van houten posterhangers die een originele boho-look hebben.

Categorie: