Heb je ons assortiment wanddecoraties met kleurplaten gezien? Deze kleurplaat voor stadsstraten is een van de meer dan 75 pagina's met vergelijkbare stijl die je kunt afdrukken, inkleuren en inlijsten voor je muren.

Naar mijn mening zijn er veel saaie kleurpagina's, ze zijn allemaal vrijwel hetzelfde. Als je ze eenmaal hebt voltooid, worden ze vaak weggegooid. Het mooie van ons assortiment kleurpagina's voor aan de muur is dat je ze, zodra ze klaar zijn, kunt inlijsten en aan je muur kunt hangen. Ze zien er zeker nooit saai uit en hebben die artistieke uitstraling, vooral als ze niet af zijn, waardoor ze die bepaalde uitstraling krijgen, vergelijkbaar met de kunst die bouwkundige tekeningen hebben.

Kijk eens hoe dit eruit zou kunnen zien als het klaar en ingelijst is. Ziet het er niet geweldig uit?

Je kunt ze gewoon downloaden, uitprinten en inkleuren om jezelf wat broodnodige ontspanning te gunnen, vooral aan het einde van een dag. Of voor die regenachtige dagen dat je binnen zit, kun je wat creatieve tijd doorbrengen door deze pagina in te kleuren en zelfs in te lijsten om je muren te versieren.

Het is als een instant aantrekkelijke wanddecoratie voor je huis. Vanaf het moment dat je download, kun je dit in slechts 30 minuten laten printen, inkleuren en inlijsten! Hoe geweldig is dat?!

Als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om je huis te decoreren met wat kunst, dan kun je niet fout gaan door deze kleurpagina te downloaden.

Als ze inkleuren, zien ze er echt uit alsof ze met de hand zijn getekend en gekleurd of geverfd, in plaats van een gewoon gedrukt kunstwerk. Deze zien er uniek uit. Je kunt zelfs je naam onderaan zetten om het een artistiek tintje te geven!

Deze kleurpagina is een van de meer dan 75 vergelijkbare pagina's uit onze muurkunstcollectie kleurpagina's. Je kunt meer van dit soort vinden op onze website, of de hele collectie vinden in ons e-boek met kleurpagina's aan de muur.

We geven ons muurkunsteditie kleurboek weg aan onze trouwe lezers.

Oh en als je dit leuk vindt, deel het dan op Pinterest - het zou ons echt helpen!

https://worldofprintables.com/download/coloring-page-4/?wpdmdl=6932&refresh=63ff97bbc9f611677694907 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis Urban Streets Coloring Page

Print de kleurplaat. De pagina's zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Volledige stappen in deze handleiding.

We krijgen veel vragen over welk papier en lijsten we aanbevelen.

Aanbevelingen op papier

Voor reguliere kranten vind ik dat de bestverkochte krant van Amazon zo'n goede deal is en heel veel goede recensies heeft (meer dan 10.000!).

Cardstock

Cardstock is dikker, duurzamer dan gewoon papier en is geweldig als je afdrukken van topkwaliteit wilt, vooral als je ze wilt inlijsten. Als je op cardstock wilt printen, vind ik Amazon's Choice of cardstock-papier erg leuk, wat geweldig is voor prints.

Kadreer je afdrukken. Om fantastische lijsten te vinden die ideaal zijn voor deze printable, raad ik Amazon aan voor 8×10 fotolijsten omdat deze er super schattig uitzien, of lijsten van Ikea . Je kunt zelfs Ikeas zeer populaire Ribba-frames op Amazon vinden, waardoor je een reis bespaart. Ik hou ook erg van houten posterhangers die een originele boho-look hebben.

Categorie: