Hou je van kleurplaten? Op zoek naar iets anders, een beetje creatiever dan het gebruikelijke soort? Nou, wat dacht je ervan om deze artistieke kleurplaat uit te proberen, die na voltooiing ook dienst doet als mooie muurkunst!

We hebben een enorme reeks kleurpagina's ontworpen die vergelijkbaar zijn met deze, die ofwel kunnen worden gebruikt als een vorm van ontsnapping, om de stress uit je typische hectische dag te halen, maar die ook een keer als wanddecoratie kunnen worden gebruikt voltooid.

Deze Streets of Havana kleurplaat lijkt op een schets, maar eenmaal gekleurd ziet het eruit als een afgewerkt kunstwerk dat kan worden ingelijst en aan de muur in je huis kan worden gehangen voor de perfecte zelfgemaakte decoratie.

Je kunt de collectie zelfs uitbreiden door andere kleurpagina's te downloaden van World of Printables, we hebben er een heleboel hier op onze site en je kunt zelfs ons kleurboek downloaden. + kleurpagina's allemaal geschetst, klaar om in te kleuren en in te lijsten.

Zien ze er niet geweldig uit als ze ingelijst zijn?

Dus download deze kleurpagina nu, of bekijk ons eerste kleurpaginaboek voor nog veel meer zoals deze.

Je kunt zo vaak afdrukken en kleuren als je wilt. Ontstressen, plezier hebben of afmaken en inlijsten voor het perfecte huisdecor dat door jou is gemaakt!

Laat ons weten hoe het werkt, stuur ons je foto's, we willen ze graag delen!

Oh en als je dit leuk vindt, deel het dan op Pinterest - het zou ons echt helpen!

https://worldofprintables.com/download/coloring-page-33/?wpdmdl=6933&refresh=63ff97bd4b6ec1677694909 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis Streets of Havana kleurplaat

Print de kleurplaat. De pagina's zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

We krijgen veel vragen over welk papier en lijsten we aanbevelen.

Aanbevelingen op papier

Voor reguliere kranten vind ik dat de bestverkochte krant van Amazon zo'n goede deal is en heel veel goede recensies heeft (meer dan 10.000!).

Cardstock

Cardstock is dikker, duurzamer dan gewoon papier en is geweldig als je afdrukken van topkwaliteit wilt, vooral als je ze wilt inlijsten. Als je op cardstock wilt printen, vind ik Amazon's Choice of cardstock-papier erg leuk, wat geweldig is voor prints.

Kadreer je afdrukken. Om fantastische lijsten te vinden die ideaal zijn voor deze printable, raad ik Amazon aan voor 8×10 fotolijsten omdat deze er super schattig uitzien, of lijsten van Ikea . Je kunt zelfs Ikeas zeer populaire Ribba-frames op Amazon vinden, waardoor je een reis bespaart. Ik hou ook erg van houten posterhangers die een originele boho-look hebben.

Categorie: