Hoe schattig zijn deze gratis Bullet Journal-weekpagina's? Deze verbluffende pagina's zijn zo ontworpen dat je je wekelijkse lay-out in één oogopslag kunt zien met heel veel ruimte om te schrijven wat je nodig hebt.

Het ontwerp van deze gratis Bullet Journal-weekpagina's heeft een schattig handgeschreven lettertype waarvan een een vleugje kleur toevoegt met een zachtroze penseelstreek. Elke pagina heeft ook subtiele stippen om de stijl van een bullet journal na te bootsen.

Onze gratis printbare bijlagen zijn de perfecte optie om net dat beetje extra toe te voegen aan je planner, bullet journal of ringband. We bieden zoveel verbluffende opties, ontworpen met liefde en aandacht voor detail om ervoor te zorgen dat je de insert krijgt die je nodig hebt en verdient.

Al onze bijlagen zijn flexibel in die zin dat één bijlage kan werken voor elk type dagboek, planner of organizer die je gebruikt en elke download van de bijlage wordt geleverd met twee formaten die geschikt zijn voor de meest populaire planners en bullet journals.

Bullet Journal Weekpagina's-01
Bullet Journal Weekpagina's-02

Het Bullet Journal Week Pages-pakket bevat:

  • Bullet Journal Weekpagina's
    Gratis Bullet Journal Weekpagina's in 2 verschillende stijlen
  • 2 formaten inbegrepenDeze Bullet Journal Weekpagina's zijn verkrijgbaar in A5- en US Letter-formaat

Wil je gratis planner stickers voor je planner of bullet journal?

We hebben een heleboel geweldige gratis stickers ontworpen voor elke behoefte en deze zijn perfect voor gebruik in elke planner of dagboek.

Ontvang vandaag nog je gratis Bullet Journal-weekpagina's

Om deze gratis Bullet Journal Week Pages te gebruiken, hoeft u alleen maar de pagina's te downloaden en in uw planner, map of bullet journal te plaatsen. Je kunt het erin nieten, met de ringband vastmaken of een reservepagina reserveren om het in te lijmen. Als je je pagina erin lijmt, vooral voor een bullet journal, doe je geen concessies aan de esthetiek van de pagina.

Download de gratis Bullet Journal Week Pages door op de downloadknop hieronder te klikken.

https://worldofprintables.com/download/bullet-journal-week-pages/?wpdmdl=14385&refresh=63ff997e5c39c1677695358 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis Bullet Journal-weekpagina's (inclusief US Letter- en A5-formaten).

Gratis Bullet Journal-weekpagina's

Print de gratis Bullet Journal-weekpagina's

De pagina's zijn ontworpen als 8.5 x 11 printables, die standaard US letter-formaat perfect zijn voor planners en A5-formaat perfect voor bullet journals. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

We krijgen veel vragen over welk papier we aanbevelen.

Aanbevelingen op papier

We weten hoeveel je ervan houdt om je bullet journals en planners aan te passen, met krabbels en decoraties. Daarom raden we echt goed papier aan dat de dikte van de meest populaire bullet journals en planners nabootst.

Veel mensen kiezen voor dikker papier, zoals kartonpapier met een hoog papiergewicht van 165 g/m². Dit is net boven het standaard papiergewicht voor populaire tijdschriften zoals Happy Planner en de Leuchtturm 1917, die de voorkeur genieten van ontwerpers van planners en bullet journals. Het is een geweldig papier voor het afdrukken van plannerpagina's en het houdt ook de inkt van je pennen goed vast zonder uit te lopen of veel ghosting.

Als je niet druk bent over het versieren van je plannerpagina's, kun je gewoon papier gebruiken. We raden dit gewone kopieerpapier aan, dat zo'n goede deal is en het best verkopende papier van Amazon is met meer dan 30.000 recensies.

Als je hier nieuw bent, schrijf je dan in, want we maken vaak nieuwe printables en we houden je van tijd tot tijd op de hoogte van onze beste nieuwe gratis printables.

Ik hou van jullie!

Categorie: