Deze prachtige gratis wekelijkse plannerpagina's voor Bullet Journal zijn zo geweldig en supergemakkelijk te gebruiken.

Deze pagina's zijn ontworpen om te worden gebruikt als een dubbele spread en bieden zoveel ruimte voor het opschrijven van uw wekelijkse taken en evenementen. De wekelijkse spread bevat een miniatuurkalender van de maand, zodat u de datums in één oogopslag kunt zien en biedt ook een notitie- en actiegedeelte onderaan.

Wil je deze spread layout gebruiken voor elke maand in je bullet journal? Nou, je kunt elke maand downloaden, zodat je de consistentie kunt behouden als je dat wilt.

Deze gratis wekelijkse planner-pagina's voor Bullet Journal gebruiken een prachtig handgeschreven lettertype, lichte penseelstreken en subtiele kleuren om de pagina's te laten opvallen, maar niet overheersen.

Onze gratis printbare bijlagen zijn de perfecte optie om net dat beetje extra toe te voegen aan je planner, bullet journal of ringband. We bieden zoveel verbluffende opties, ontworpen met liefde en aandacht voor detail om ervoor te zorgen dat je de insert krijgt die je nodig hebt en verdient.

Al onze bijlagen zijn flexibel in die zin dat één bijlage kan werken voor elk type dagboek, planner of organizer die je gebruikt en elke download van de bijlage wordt geleverd met twee formaten die geschikt zijn voor de meest populaire planners en bullet journals.

Weekly Planner Pages For Bullet Journal-01
Weekly Planner Pages For Bullet Journal-02

Het pakket met gratis weekplannerpagina's voor Bullet Journal bevat:

  • Free Weekly Planner Pages For Bullet Journal
    13 pagina's zijn inbegrepen in deze download. 12 pagina's voor elke maand van het jaar en 1 andere pagina - Druk de individuele kalenderpagina af op de maand waarin u zich bevindt en druk de tweede pagina af om deze af te maken.
  • 2 formaten om te downloadenDeze pagina's kunnen worden gedownload in A5- of US Letter-formaat.
Gratis wekelijkse plannerpagina's voor Bullet Journal

Wil je gratis planner stickers voor je planner of bullet journal?

We hebben een heleboel geweldige gratis stickers ontworpen voor elke behoefte en deze zijn perfect voor gebruik in elke planner of dagboek. Er is zoveel om uit te kiezen.

Ontvang je gratis wekelijkse plannerpagina's voor Bullet Journal

Om deze gratis wekelijkse plannerpagina's voor Bullet Journal te gebruiken, hoeft u alleen maar deze te downloaden en in uw planner, map of bullet journal te plaatsen.Je kunt het erin nieten, met de ringband vastmaken of een reservepagina reserveren om het in te lijmen. Als je je pagina erin lijmt, vooral voor een bullet journal, doe je geen concessies aan de esthetiek van de pagina.

Download de gratis weekplannerpagina's voor Bullet Journal door op de onderstaande downloadknop te klikken.

https://worldofprintables.com/download/weekly-planner-pages-for-bullet-journal/?wpdmdl=14429&refresh=63ff99855decf1677695365 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis wekelijkse plannerpagina's voor Bullet Journal (inclusief US Letter- en A5-formaten).

Print de gratis wekelijkse plannerpagina's voor Bullet Journal

De pagina's zijn ontworpen als printables van 8,5 x 11, die standaard US letter-formaat hebben, perfect voor planners en A5-formaat, perfect voor bullet journals. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Volledige stappen in deze handleiding.

We krijgen veel vragen over welk papier we aanbevelen.

Aanbevelingen op papier

We weten hoeveel je ervan houdt om je bullet journals en planners aan te passen, met krabbels en decoraties. Daarom raden we echt goed papier aan dat de dikte van de meest populaire bullet journals en planners nabootst.

Veel mensen kiezen voor dikker papier, zoals kartonpapier met een hoog papiergewicht van 165 g/m². Dit is net boven het standaard papiergewicht voor populaire tijdschriften zoals Happy Planner en de Leuchtturm 1917, die de voorkeur genieten van ontwerpers van planners en bullet journals. Het is geweldig papier voor het afdrukken van plannerpagina's en het houdt ook de inkt van je pennen goed vast zonder uit te lopen of te veel ghosting.

Als je niet druk bent over het versieren van je plannerpagina's, kun je gewoon papier gebruiken. We raden dit gewone kopieerpapier aan, dat zo'n goede deal is en het best verkopende papier van Amazon is met meer dan 30.000 recensies.

Als je hier nieuw bent, schrijf je dan in, want we maken vaak nieuwe printables en we houden je van tijd tot tijd op de hoogte van onze beste nieuwe gratis printables.

Ik hou van jullie!

Categorie: