Deze prachtige gratis Bullet Journal Weekly Planner Page Spread is de perfecte manier om je week te plannen en heeft een prachtige lay-out.

Deze prachtige bijlagen bevatten een maandelijkse miniatuurkalender, heel veel ruimte voor prioriteiten, takenlijst en notities, samen met veel ruimte voor elke dag van de week.

Ik gebruik deze gratis Bullet Journal Weekly Planner Page Spread graag omdat het zo mooi en effectief is, waardoor ik mijn week in één oogopslag kan zien.

Onze gratis afdrukbare bijlagen zijn de perfecte optie om net dat beetje extra toe te voegen aan je planner, bullet journal of ringband.

We bieden zoveel prachtige opties, ontworpen met liefde en aandacht voor detail om ervoor te zorgen dat je de insert krijgt die je nodig hebt en verdient.

Al onze bijlagen zijn flexibel in die zin dat één bijlage kan werken voor elk type dagboek, planner of organizer die je gebruikt en elke download van de bijlage wordt geleverd met twee formaten die geschikt zijn voor de meest populaire planners en bullet journals.

Bullet Journal Weekplanner Pagina Spread-01
Bullet Journal Weekplanner Pagina Spread-02

Het gratis Bullet Journal Weekly Planner Page Spread-pakket bevat:

  • Free Bullet Journal Weekly Planner Page Spread
    13 downloadbare pagina's in de download. 12 pagina's voor elke maand van het jaar en een andere pagina. Druk de pagina af met de kalender van de maand waarin u zich bevindt en de andere pagina om deze af te maken.
  • Verschillende formaten beschikbaarDe download bevat 2 formaten - A5 en US Letter-formaat voor uw keuze van planner en bullet journal.
Gratis Bullet Journal Weekly Planner Page Spread

Wil je gratis planner stickers voor je planner of bullet journal?

We hebben een heleboel geweldige gratis stickers ontworpen voor elke behoefte en deze zijn perfect voor gebruik in elke planner of dagboek. Er is zoveel om uit te kiezen.

Ontvang je gratis Bullet Journal Weekly Planner Page Spread

Om deze gratis Bullet Journal Weekly Planner Page Spread te gebruiken, hoeft u alleen maar deze te downloaden en in uw planner, map of bullet journal te plaatsen. Je kunt het erin nieten, met de ringband vastmaken of een reservepagina reserveren om het in te lijmen. Als je je pagina erin lijmt, vooral voor een bullet journal, doe je geen concessies aan de esthetiek van de pagina.

Download de gratis Bullet Journal Weekly Planner Page Spread door op de onderstaande downloadknop te klikken.

https://worldofprintables.com/download/bullet-journal-weekly-planner-page-spread/?wpdmdl=14392&refresh=63ff85cd9ae8c1677690317 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis Bullet Journal Weekly Planner Page Spread (inclusief US Letter & A5-formaten).

Print the Free Bullet Journal Weekly Planner Page Spread

De pagina's zijn ontworpen als printables van 8,5 x 11, die standaard US letter-formaat hebben, perfect voor planners en A5-formaat, perfect voor bullet journals. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

We krijgen veel vragen over welk papier we aanbevelen.

Aanbevelingen op papier

We weten hoeveel je ervan houdt om je bullet journals en planners aan te passen, met krabbels en decoraties. Daarom raden we echt goed papier aan dat de dikte van de meest populaire bullet journals en planners nabootst.

Veel mensen kiezen voor dikker papier, zoals kartonpapier met een hoog papiergewicht van 165 g/m². Dit is net boven het standaard papiergewicht voor populaire tijdschriften zoals Happy Planner en de Leuchtturm 1917, die de voorkeur genieten van ontwerpers van planners en bullet journals. Het is geweldig papier voor het afdrukken van plannerpagina's en het houdt ook de inkt van je pennen goed vast zonder uit te lopen of te veel ghosting.

Als je niet druk bent over het versieren van je plannerpagina's, kun je gewoon papier gebruiken. We raden dit gewone kopieerpapier aan, dat zo'n goede deal is en het best verkopende papier van Amazon is met meer dan 30.000 recensies.

Als je hier nieuw bent, schrijf je dan in, want we maken vaak nieuwe printables en we houden je van tijd tot tijd op de hoogte van onze beste nieuwe gratis printables.

Ik hou van jullie!

Categorie: