Ik ben dol op deze gratis weekplanner-invoeging op twee pagina's in formele stijl. Ze zijn de perfecte optie voor wie houdt van iets schoons, minimalistisch en ongecompliceerd.

Deze prachtige planner-inzetstukken hebben strakke lijnen, een prachtig formeel lettertype en zeer precieze elementen. Het is echt zo'n prachtig en elegant ontwerp.

Deze gratis weekplanner invoegen op twee pagina's in formele stijl zou een perfecte keuze zijn voor werkplanner of zelfs afgedrukt om op uw bureau te zitten.

Onze gratis afdrukbare bijlagen zijn de perfecte optie om net dat beetje extra toe te voegen aan je planner, bullet journal of ringband.

We bieden zoveel verbluffende opties, ontworpen met liefde en aandacht voor detail om ervoor te zorgen dat je de insert krijgt die je nodig hebt en verdient.

Al onze bijlagen zijn flexibel in die zin dat één bijlage kan werken voor elk type dagboek, planner of organizer die je gebruikt en elke download van de bijlage wordt geleverd met twee formaten die geschikt zijn voor de meest populaire planners en bullet journals.

Weekplanner invoegen op twee pagina's in formele stijl-01
Weekplanner invoegen op twee pagina's in formele stijl-02

De gratis weekplanner-invoeging op twee pagina's in formele stijl bevat:

  • Gratis weekplanner op twee pagina's in formele stijl
    2 geweldige en mooie planner-inzetstukken met extra pagina's voor de maanden van het jaar.
  • Verschillende formaten beschikbaarDeze inlegvellen zijn er in twee formaten - A5 en US Letter om in je planner of bullet journal te passen.
Gratis weekplanner invoegen op twee pagina's in formele stijl

Wil je gratis planner stickers voor je planner of bullet journal?

We hebben een heleboel geweldige gratis stickers ontworpen voor elke behoefte en deze zijn perfect voor gebruik in elke planner of dagboek. Er is zoveel om uit te kiezen.

Ontvang uw gratis weekplanner-bijvoegsel op twee pagina's in formele stijl

Om deze gratis wekelijkse planner-invoeging op twee pagina's in formele stijl te gebruiken, hoeft u alleen maar deze te downloaden en in uw planner, map of bullet journal te plaatsen. Je kunt het erin nieten, met de ringband vastmaken of een reservepagina reserveren om het in te lijmen. Als je je pagina erin lijmt, vooral voor een bullet journal, doe je geen concessies aan de esthetiek van de pagina.

Download de gratis weekplanner-invoeging op twee pagina's in formele stijl door op de downloadknop hieronder te klikken.

https://worldofprintables.com/download/weekly-planner-insert-on-two-pages-in-formal-style/?wpdmdl=14423&refresh=63ff4cd4c5ce41677675732 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis weekplanner invoegen op twee pagina's in formele stijl (inclusief US Letter & A5-formaten).

Print de gratis weekplanner-bijlage op twee pagina's in formele stijl

De pagina's zijn ontworpen als printables van 8,5 x 11, die standaard US letter-formaat hebben, perfect voor planners en A5-formaat, perfect voor bullet journals. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

We krijgen veel vragen over welk papier we aanbevelen.

Aanbevelingen op papier

We weten hoeveel je ervan houdt om je bullet journals en planners aan te passen, met krabbels en decoraties. Daarom raden we echt goed papier aan dat de dikte van de meest populaire bullet journals en planners nabootst.

Veel mensen kiezen voor dikker papier, zoals kartonpapier met een hoog papiergewicht van 165 g/m². Dit is net boven het standaard papiergewicht voor populaire tijdschriften zoals Happy Planner en de Leuchtturm 1917, die de voorkeur genieten van ontwerpers van planners en bullet journals. Het is geweldig papier voor het afdrukken van plannerpagina's en het houdt ook de inkt van je pennen goed vast zonder uit te lopen of te veel ghosting.

Als je niet druk bent over het versieren van je plannerpagina's, kun je gewoon papier gebruiken. We raden dit gewone kopieerpapier aan, dat zo'n goede deal is en het best verkopende papier van Amazon is met meer dan 30.000 recensies.

Als je hier nieuw bent, schrijf je dan in, want we maken vaak nieuwe printables en we houden je van tijd tot tijd op de hoogte van onze beste nieuwe gratis printables.

Ik hou van jullie!

Categorie: