Deze gratis paginasjablonen voor de wekelijkse planner zijn ontworpen met het oog op eenvoud en bieden u veel ruimte om uw behoeften op te schrijven.

Elke gratis weekplanner-paginasjabloon biedt verschillende lay-outs die passen bij uw stijl en voorkeur, maar ze bieden allemaal ongelooflijk veel lege ruimte om te gebruiken.

Aan de ene kant vind je speciale ruimte voor de dagen van de week - maandag tot en met zondag - en de rest van de ruimte is verdeeld tussen notities, taken en to do.

Deze gratis paginasjablonen voor weekplanners zijn geen franjes, maar zien er nog steeds geweldig uit. Ze zijn een geweldige aanvulling op een planner of bullet journal en je kunt ze zelfs zelf opfleuren om bij elk thema te passen.

Onze gratis printbare bijlagen zijn de perfecte optie om net dat beetje extra toe te voegen aan je planner, bullet journal of ringband. We bieden zoveel verbluffende opties, ontworpen met liefde en aandacht voor detail om ervoor te zorgen dat je de insert krijgt die je nodig hebt en verdient.

Gratis sjablonen voor wekelijkse plannerpagina's

Al onze bijlagen zijn flexibel in die zin dat één bijlage kan werken voor elk type dagboek, planner of organizer die je gebruikt en elke download van de bijlage wordt geleverd met twee formaten die geschikt zijn voor de meest populaire planners en bullet journals.

Weekly Planner Page Templates-01
Weekly Planner Page Templates-02
Weekly Planner Page Templates-03
Weekly Planner Page Templates-04
Wekelijkse planner-paginasjablonen

De gratis paginasjablonen voor weekplanners bevatten:

  • Free Weekly Planner Page Templates
    Je ontvangt 5 gratis Weekly Planner Page Templates die je de ruimte geven die je nodig hebt om je week op een praktische manier te organiseren .
  • 2 verschillende formaten beschikbaarElke gratis sjablonen voor de wekelijkse plannerpagina zijn klaar om af te drukken in A5- en US Letter-formaat.

Wil je gratis planner stickers voor je planner of bullet journal?

We hebben een heleboel geweldige gratis stickers ontworpen voor elke behoefte en deze zijn perfect voor gebruik in elke planner of dagboek. Er is zoveel om uit te kiezen.

Ontvang nu uw gratis paginasjablonen voor de wekelijkse planner

Om deze gratis paginasjablonen voor weekplanners te gebruiken, hoeft u ze alleen maar te downloaden en in uw planner, map of bullet journal te plaatsen.Je kunt het erin nieten, met de ringband vastmaken of een reservepagina reserveren om het in te lijmen. Als je je pagina erin lijmt, vooral voor een bullet journal, doe je geen concessies aan de esthetiek van de pagina.

Download de gratis paginasjablonen voor de wekelijkse planner door op de downloadknop hieronder te klikken.

https://worldofprintables.com/download/weekly-planner-page-templates/?wpdmdl=14428&refresh=63ff9b83cdfc51677695875 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis paginasjablonen voor weekplanners (inclusief US Letter- en A5-formaten).

Druk de gratis paginasjablonen voor weekplanners af

De pagina's zijn ontworpen als printables van 8,5 x 11, die standaard US letter-formaat hebben, perfect voor planners en A5-formaat, perfect voor bullet journals. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Volledige stappen in deze handleiding.

We krijgen veel vragen over welk papier we aanbevelen.

Aanbevelingen op papier

We weten hoeveel je ervan houdt om je bullet journals en planners aan te passen, met krabbels en decoraties. Daarom raden we echt goed papier aan dat de dikte van de meest populaire bullet journals en planners nabootst.

Veel mensen kiezen voor dikker papier, zoals kartonpapier met een hoog papiergewicht van 165 g/m². Dit is net boven het standaard papiergewicht voor populaire tijdschriften zoals Happy Planner en de Leuchtturm 1917, die de voorkeur genieten van ontwerpers van planners en bullet journals. Het is geweldig papier voor het afdrukken van plannerpagina's en het houdt ook de inkt van je pennen goed vast zonder uit te lopen of te veel ghosting.

Als je niet druk bent over het versieren van je plannerpagina's, kun je gewoon papier gebruiken. We raden dit gewone kopieerpapier aan, dat zo'n goede deal is en het best verkopende papier van Amazon is met meer dan 30.000 recensies.

Als je hier nieuw bent, schrijf je dan in, want we maken vaak nieuwe printables en we houden je van tijd tot tijd op de hoogte van onze beste nieuwe gratis printables.

Ik hou van jullie!

Categorie: