Deze gratis weekplanner-invoeging op twee pagina's is zo'n populaire keuze onder onze lezers en het is zo gemakkelijk in te zien waarom.

Deze inzetstukken hebben zo'n mooie lay-out die ruimte en functie optimaliseert. Er is zoveel ruimte om je taken en notities voor elke dag van de week op te schrijven, samen met een maandelijkse kalender en ruimte voor prioriteiten.

De kleur van deze gratis weekplanner-invoeging op twee pagina's is ook zo verbluffend met verschillende tinten blauw en paars met mooie penseelstreekelementen.

Onze gratis printbare bijlagen zijn de perfecte optie om net dat beetje extra toe te voegen aan je planner, bullet journal of ringband. We bieden zoveel verbluffende opties, ontworpen met liefde en aandacht voor detail om ervoor te zorgen dat je de insert krijgt die je nodig hebt en verdient.

Al onze bijlagen zijn flexibel in die zin dat één bijlage kan werken voor elk type dagboek, planner of organizer die je gebruikt en elke download van de bijlage wordt geleverd met twee formaten die geschikt zijn voor de meest populaire planners en bullet journals.

Weekplanner invoegen op twee pagina's-01
Weekplanner invoegen op twee pagina's-02

De gratis weekplanner-invoeging op twee pagina's bevat:

  • Gratis weekplanner invoegen op twee pagina's
    13 downloadbare pagina's in de download. 12 pagina's voor elke maand van het jaar en een andere pagina. Druk de pagina af met de kalender van de maand waarin u zich bevindt en de andere pagina om deze af te maken.
  • Bijlagen verkrijgbaar in 2 formatenJe kunt deze bijvoegsels downloaden in A5- en US Letter-formaat voor elk bullet journal of planner.
Gratis weekplanner invoegen op twee pagina's

Wil je gratis planner stickers voor je planner of bullet journal?

We hebben een heleboel geweldige gratis stickers ontworpen voor elke behoefte en deze zijn perfect voor gebruik in elke planner of dagboek. Er is zoveel om uit te kiezen.

Ontvang nu uw gratis inlegvel voor weekplanners op twee pagina's

Om deze gratis weekplanner-invoeging op twee pagina's te gebruiken, hoeft u alleen maar deze te downloaden en in uw planner, map of bullet-journaal te plaatsen. Je kunt het erin nieten, met de ringband vastmaken of een reservepagina reserveren om het in te lijmen. Als je je pagina erin lijmt, vooral voor een bullet journal, doe je geen concessies aan de esthetiek van de pagina.

Download de gratis weekplanner op twee pagina's door op de onderstaande downloadknop te klikken.

https://worldofprintables.com/download/bullet-journal-weekly-planner-insert-on-two-pages/?wpdmdl=14387&refresh=63ff7bd6dde5d1677687766 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis weekplanner-invoeging op twee pagina's (inclusief US Letter- en A5-formaten).

Print de gratis bijsluiter voor de weekplanner op twee pagina's

De pagina's zijn ontworpen als printables van 8,5 x 11, die standaard US letter-formaat hebben, perfect voor planners en A5-formaat, perfect voor bullet journals. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

We krijgen veel vragen over welk papier we aanbevelen.

Aanbevelingen op papier

We weten hoeveel je ervan houdt om je bullet journals en planners aan te passen, met krabbels en decoraties. Daarom raden we echt goed papier aan dat de dikte van de meest populaire bullet journals en planners nabootst.

Veel mensen kiezen voor dikker papier, zoals kartonpapier met een hoog papiergewicht van 165 g/m².Dit is net boven het standaard papiergewicht voor populaire tijdschriften zoals Happy Planner en de Leuchtturm 1917, die de voorkeur genieten van ontwerpers van planners en bullet journals. Het is geweldig papier voor het afdrukken van plannerpagina's en het houdt ook de inkt van je pennen goed vast zonder uit te lopen of te veel ghosting.

Als je niet druk bent over het versieren van je plannerpagina's, kun je gewoon papier gebruiken. We raden dit gewone kopieerpapier aan, dat zo'n goede deal is en het best verkopende papier van Amazon is met meer dan 30.000 recensies.

Als je hier nieuw bent, schrijf je dan in, want we maken vaak nieuwe printables en we houden je van tijd tot tijd op de hoogte van onze beste nieuwe gratis printables.

Ik hou van jullie!

Categorie: