Is het al die tijd van het jaar?! Spat niet uit op versieringen, gebruik deze gratis printbare Halloween Boo! muurkunst print in plaats daarvan!

Deze gratis Halloween Boo! kunstdruk is geweldig omdat het ten eerste gratis is en ten tweede niet super cheesy! Dus als je het decor dit jaar eenvoudig wilt houden, overweeg dan om een paar slimme Halloween-posters te gebruiken. Deze gratis printable is ook geweldig als je ook een kleine Halloween-bijeenkomst voor volwassenen hebt.

Deze gratis afdrukbare Halloween Boo! muurkunst print is chic, minimalistisch en ziet er goed uit in elke kamer.

Gratis Halloween Printable - Boo -Halloween Printables voor kinderen en volwassenen

Download je printable hieronder, print uit, voeg een lijst toe en je bent klaar! Directe en voordelige wanddecoratie voor in huis!

Klik op de volgende links om de Halloween Boo! kunst aan de muur nu. Zie hieronder voor instructies en aanbevelingen voor papier en lijsten. Bekijk ook meer van onze geweldige bedrukbare muurkunst hieronder.

https://worldofprintables.com/download/halloween-boo/?wpdmdl=4446&refresh=63ff6827657b51677682727 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis Halloween Boo! Afdrukbare wanddecoratie

Print de printable. Deze afbeeldingen zijn ontworpen als 8,5 x 11 prints. Dit verta alt zich goed naar een afdruk van 8 × 10. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen en inlijsten, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

We krijgen veel vragen over welk papier en lijsten we aanbevelen.

Aanbevelingen voor papier, afdrukken en inlijsten

Voor reguliere kranten vind ik dat de bestverkochte krant van Amazon zo'n goede deal is en heel veel goede recensies heeft (meer dan 10.000!).

Cardstock

Cardstock is dikker, duurzamer dan gewoon papier en is geweldig als je afdrukken van topkwaliteit wilt, vooral als je ze wilt inlijsten. Als je op cardstock wilt printen, vind ik Amazon's Choice of cardstock-papier erg leuk, wat geweldig is voor prints.

Printer Als je op zoek bent naar een geweldige printer om thuis afdrukken te maken, dan is dit de printer die we aanbevelen en waar we van houden.

Kadreer je afdrukken. Om fantastische lijsten te vinden die ideaal zijn voor deze printable, raad ik Amazon aan voor 8×10 fotolijsten omdat deze er super schattig uitzien, of lijsten van Ikea . Je kunt zelfs Ikeas zeer populaire Ribba-frames op Amazon vinden, waardoor je een reis bespaart. Ik hou ook erg van houten posterhangers die een originele boho-look hebben.

Koop dit als een ingelijste print. Je kunt deze Halloween Boo ook kopen! wanddecoratie als print of ingelijste print direct vanuit onze shop.

Heel erg bedankt voor je bezoek!

Als je dit bericht en afdrukbaar leuk vond, ga je gang en druk je op de Pin-knop hieronder, want het helpt ons echt op zoveel verschillende manieren en het is een geweldige manier om te sparen voor later.

Als je hier nieuw bent, schrijf je dan in, want we maken vaak nieuwe printables en we houden je van tijd tot tijd op de hoogte van onze beste nieuwe gratis printables.

Ik hou van jullie!

Gratis afdrukbare Halloween - Boo -Halloween afdrukbare muurkunst

Categorie: