Ik ben de laatste tijd echt op zoek naar vrouwelijke energie en dacht dat het leuk zou zijn om wat girl iPhone wallpaper achtergronden te maken rond meisjes in een creatieve en mooie stijl. Deze iPhone-achtergronden zijn een mix van gedurfd, boho en penseelstreek!

Elk meisje is ontworpen voor iPhone 12/12 Pro, maar werkt ook op eerdere versies van iPhone. Al onze prachtige iPhone-achtergronden worden geleverd met een gratis bijpassende stijlvolle wanddecoratie, zodat je beide kunt hebben.

Er zijn hier 12 line art-meisjes in verschillende ontwerpen, dus hopelijk vind je er een die bij jouw stijl past!

Om je gratis iPhone-achtergrond voor meisjes te downloaden, klik je met de rechtermuisknop en bewaar je deze op je apparaat.

Je kunt alle kunstafdrukken verderop op de pagina downloaden als pdf.

Line Art Girl Boho Esthetisch Behang

Deze prachtige boho line art girl iPhone-achtergrond heeft een mooi meisje op een zachtroze achtergrond met abstracte vormen die dit een moderne boho-sfeer geven. Het is zo'n prachtig behang en heeft een echt vrouwelijk tintje.

Vrouwelijke Boho iPhone 12 Wallpaper

Line Art Girl Boho Gratis afdrukbare kunst

Dit afdrukbare boho-lijnkunstmeisje ziet er geweldig ingelijst uit. Het is het perfecte kunstwerk voor een modern huis of voor iemand die gewoon graag een glamoureus en stijlvol interieur heeft.

Elegant Line Art Girl iPhone Wallpaper

Deze elegante iPhone-achtergrond is perfect en ziet er zo delicaat en zacht uit. Het heeft een elegant lijntekeningenmeisje op een zachte achtergrond en vormt een perfecte iPhone-achtergrond.

Elegant Female iPhone 12 Wallpaper

Elegant Girl Feminine Wall Art gratis afdrukbaar

Op zoek naar een stijlvol, vrouwelijk stuk kunst aan de muur voor thuis? Deze elegante afdrukbare wanddecoratie is verbluffend, delicaat en volledig gratis.

Glamorous Girl Line Art iPhone Wallpaper

Dit meisje ziet er zo glamoureus uit in haar tinten en maakt de meest perfecte iPhone-achtergrond. Houd je hoofd hoog en je normen hoger met deze prachtige roze iPhone Wallpaper.

Glamorous Girl iPhone Wallpaper

Gratis afdrukbare glamoureuze meisjesmuurkunst

G-l-a-m-o-r-o-u-s! Deze print is zo glamoureus en ziet er geweldig uit in elk huis! Ik hou helemaal van dit meisje, ze ziet er geweldig en woest uit!

Pretty Girl Butterfly iPhone Wallpaper Esthetisch

Op zoek naar een behang dat delicaat, sierlijk en mooi is? Deze prachtige telefoonbehang is perfect voor elk meisje.

Mooie meid vlinder iPhone 12 achtergrond

Gratis Pretty Girl Butterfly Wall Print

Koop deze prachtige, bijpassende, mooie muurkunstposter voor bij je telefoon! Dit is zo'n prachtige afdruk en zou geweldig staan in elke ruimte.

Not Your Babe Girl Esthetisch Behang

Word woest met deze prachtige "not your babe" iPhone-achtergrond. Dit meisje is schattig, pittig en weet wie ze is en maakt een prachtige iPhone-achtergrond.

Not Your Babe Girl Esthetisch Behang

Not Your Babe Girl gratis kunstdruk

Hoe prachtig is deze Feministische muurkunstprint "Not Your Babe"!? Het ziet er zo prachtig uit en is een geweldig stuk wanddecoratie voor elk huis.

Girls Fight Tough Feminine Wallpaper voor iPhone

Ik ben dol op deze "Girls Fight Tough" iPhone-achtergrond voor meisjes. Het herinnert me eraan hoe sterk vrouwen zijn en dat we voor onszelf kunnen zorgen. Als je van sterke vrouwen houdt, dan is dit een geweldige iPhone-achtergrond.

Girls Fight Tough Feminine Wallpaper voor iPhone

Girls Fight Tough Feminine Free Wall Art Print

Je moet toch van deze print houden? Gebruik dit om je te motiveren om zo sterk mogelijk te zijn. Deze gratis muurkunstprint zou geweldig zijn in je huis, kantoor of favoriete ruimte.

This Girl Can Female Empowerment Wallpaper Esthetisch

Wees krachtig elke keer dat je naar je telefoon kijkt met deze prachtige zwarte iPhone-achtergrond. Deze telefoonbehang heeft een mooi meisje met de uitdrukking "Dit meisje kan". Het is perfect voor elk meisje.

This Girl Can Female Empowerment Wallpaper Esthetisch

Free This Girl Can Female Empowerment Wall Art Printable

Waarom download je deze bijpassende poster voor empowerment van vrouwen niet voor thuis? Het zou een geweldige herinnering zijn voor als je wat aanmoediging nodig hebt en het zou ook geweldig staan in een kantoor. Onthoud dat je tot alles in staat bent!

Be Your Own Hero Feminist iPhone Wallpaper

Gebruik een iPhone-achtergrond die jouw stijl weerspiegelt. Deze prachtige iPhone-achtergrond moedigt je aan om je eigen held te zijn, vertrouw niet op iemand anders en doe het voor jou.

Be Your Own Hero Feminist iPhone Wallpaper

Be Your Own Hero Feminist Wall Art Printable

Geniet van moderne girlpower-kunstwerken voor je huis die ook passen bij de achtergrond van je telefoon. Deze prachtige gratis muurkunstprint past in elk stijlvol huis.

Girl Boss iPhone Wallpaper Esthetisch

Ben jij een meisjesbaas? Een vrouwelijke solopreneur, ondernemer of gewoon lekker je ding doen? Deze prachtig ontworpen iPhone-achtergrond voor meisjesbaas is zo'n prachtige optie.

Girl Boss iPhone Wallpaper Esthetisch

Gratis afdrukbare meisjesbaas minimalistische muurkunst

Deze gratis afdrukbare wanddecoratie voor meisjesbaasjes is perfect voor je kantoor of werkruimte en is zo modern en stijlvol. Gebruik deze printable om een vleugje minimalisme en klasse aan je muren toe te voegen.

Cool Girl Line Art Esthetisch Behang

Dit coole iPhone-esthetische behang voor meisjes is perfect voor tieners en ziet er geweldig uit. Het heeft zachte kleuren en een mooie penseelstreek die bijdraagt aan de stijl.

Cool Girl Line Art Esthetisch Behang

Cool Girl Line Art gratis afdrukbaar

Waarom niet zowel het iPhone-behang als een bijpassende wanddecoratie? Deze coole muurkunstposter ziet er geweldig uit in elke kamer en heeft een coole, chille sfeer.

Gouden vrouwelijk meisje iPhone-achtergrond

Op zoek naar een vrouwelijke gouden iPhone-achtergrond? Deze telefoonbehang heeft een zachtroze achtergrond, een mooi lijntekeningenmeisje en een gouden penseelstreek. Het ziet er prachtig uit!

Gouden vrouwelijk meisje iPhone-achtergrond

Gratis afdrukbare gouden vrouwelijke muurkunst voor meisjes

Deze Feminine Line Art Free Printable maakt het perfecte interieur. Het is geweldig voor een stijlvol huis of een meisjeskamer en ziet er geweldig uit als het wordt ingelijst.

iPhone Wallpaper Line Art Girl

Deze iPhone-achtergrond met lijntekeningen gebruikt een zachte achtergrondkleur met een gedurfde maar eenvoudige illustratie. Ik hou ervan hoe dit meisje over haar schouder meekijkt. Ze weet wie de baas is.

iPhone Wallpaper Line Art Girl

Free Wall Art Printable Line Art Girl

Geniet vandaag nog van deze mooie maar opvallende lijnmeisjesmuurkunst in je huis. Gebruik hem in je slaapkamer, favoriete ruimte of kantoor.

Ontvang je gratis lijntekeningen aan de muur

Dus als je de prachtige iPhone-achtergrond voor meisjes leuk vond, waarom zou je de dingen dan niet een thema geven en de gratis lijntekeningen die we hebben gemaakt downloaden en afdrukken.

Pak hier je gratis lijntekeningen:

https://worldofprintables.com/download/girl-iphone-wallpaper/?wpdmdl=18881&refresh=63ff4d8d0f60b1677675917 Downloaden

Wat denk jij? Heb je een favoriet? Is er een behangstijl die je graag op deze blog zou willen zien? Laat het ons weten in de reacties hieronder, zodat we inhoud kunnen maken waar JIJ van houdt.

Als je dit bericht leuk vindt, help ons dan door het te delen op sociale media en terug te linken naar dit bericht. Tag ons ook op Instagram en laat ons zien wat je doet met deze geweldige freebies.

Categorie: