Dus je bent op zoek naar een creatieve manier om mooie bullet journal headers te ontwerpen? Hier heb ik 20 van mijn favoriete bullet journal-koptekstideeën verzameld voor je inspiratie die zo eenvoudig te repliceren zijn!

Er zijn zoveel letter-, kleur- en doodle-ideeën die je echt kunnen inspireren om iets unieks te creëren dat bij jou en je stijl past.

Hoe maak je een koptekst voor Bullet Journal?

Een koptekst voor een bullet journal kan op veel verschillende manieren worden ontworpen. U kunt gewoon schrijven met uw favoriete pennen, decoratief schrijven of schattige krabbels gebruiken om een koptekst te maken die past bij uw stijl of thema.

Veel mensen die een bullet journal gebruiken, tekenen hun ideeën eerst uit met potlood. Zelfs degenen die het al jaren en jaren doen en worden beschouwd als 'Bujo Queens' en het is iets dat ik zelf ook doe, op deze manier maak je minder kans om permanente fouten te maken, want als je over de kop hebt geschreven, kun je werk af door eventuele potloodstrepen weg te wrijven.

Voordat je direct je koptekst in je bullet journal gaat tekenen, kun je overwegen om eerst een paar ideeën op een stukje papier te oefenen. Op die manier kun je een stijl zien en beslissen voordat je illustraties of letters in je bullet journal maakt.

Zodra je hebt gevonden wat je wilt maken, schrijven, tekenen, potlood het gewoon in je bullet journal met je stippen als richtlijn, potlood eroverheen en wis het potlood zodra de inkt is opgedroogd!

-

Pretty Bullet Journal Header Ideas

@nicolegracestudies

Deze header-ideeën zijn zo schattig en ik ben dol op de gebruikte pastelblauwe kleur omdat deze zo goed contrasteert met het zwart.

-

Mooie Bullet Journal Titel Ideeën

@florencia_sart

Ik hou van deze moderne bojo-stijl en de gebruikte aardse, organische kleuren. Ik hou ervan hoe creatief deze titelideeën zijn en ik hou van de golvende met de verschillende tonen. Hoe mooi is het schattige kleurenpalet!

-

Leuke Bullet Journal Header-ideeën

@mashaplans

Er zijn hier zoveel leuke ideeën voor bullet journal-headers! Zelfs de header zelf is een geweldig idee! Deze header-ideeën zijn zo kleurrijk en er zijn hier een heleboel eigenzinnige ideeën die je in je bujo kunt gebruiken!

-

Kleurrijke Bullet Journal Header-ideeën

@yeezmas

Ik ben dol op deze eenvoudige, mooie pastelkleurige bullet journal-headers. Ik ben dol op de koptekst met diagonale pastellijnen en het bubbelschrift. Zo eenvoudig, maar zo effectief!

-

Kleurrijke April Bullet Journal Header Ideas

@quietcollections

Als je op zoek bent naar gedurfde en mooie bullet journal maandkoppen, dan ben je hier aan het juiste adres! Er zijn zoveel prachtige schrijfstijlen en levendige kleuren!

-

Bullet Journal-banner- en koptekstideeën

@daumdelights

Banners en kopteksten vormen een perfecte bullet journal-titel en kunnen een hoop stijl toevoegen aan elke bujo. Er zijn hier zoveel opties om te proberen voor je eigen bullet journal, deze effecten laten de bujo-titels echt opvallen.

-

Blauwe augustus Bullet Journal Header Ideas

@shedoodles.a

Deze schattige letters zien er geweldig uit in blauw en zijn zo eenvoudig te repliceren. Het is een snelle en gemakkelijke methode die ik vaak gebruik in mijn bullet journals, en @shedoodles.a doet het geweldig in dit voorbeeld.

-

Mooie September Bullet Journal Header-ideeën

@amika.bujo

Besteed wat tijd aan het maken van je bullet journal-header en je zult niet teleurgesteld zijn. Deze ingewikkelde header-ideeën zijn zo verbluffend en zullen je bujo echt naar een hoger niveau tillen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat krabbelen in je bujo heel ontspannend kan zijn en je kan helpen even aan de dagelijkse stress in het leven te denken.

-

Simple Bullet Journal Header Doodle Ideas

@jetejournal

Eenvoudige bullet journal-doodles kunnen de meest effectieve manier zijn om een koptekst te laten opvallen en er zijn hier zoveel geweldige opties. Hoe creatief is de vliegtuigkop onderaan de pagina? Ik denk dat ik het geweldig vind!

-

Red November Bullet Journal Headers

@thecherrysunrise

Deze bullet journal-headers van november zijn leuk, gemakkelijk en zien er geweldig uit in het rood. Deze stijlen zijn zo creatief en uniek.

-

Pretty Pink Bullet Journal Header Ideas

@esila.blog_

Gebruik mooie roze markeerstiften om een zachte en schattige koptekst te maken, zoals deze voorbeelden van @esila.blog - vind je niet dat deze kopteksten er zo mooi uitzien?

-

Mooie koptekstideeën voor augustus

@amika.bujo

Maak uw koptekst uw focus door deze maandelijkse kopstijlen voor bullet journals te repliceren. Deze prachtige botanische header-ideeën zien er geweldig en zeer artistiek uit.

-

Pretty februari Bullet Journal Headers

@pretty.and.papered

Deze mooie bullet journal-headers zijn zo leuk en zo'n schattig idee. Er zijn enkele echt 'liefdevolle' opties voor februari en Valentijnsdag.

-

Pretty Bullet Journal Header Doodles

@wildlovelybujo

Maak deze schattige doodle-koppen opnieuw voor je bullet journal. Er zijn hier zoveel coole opties en ik ben vooral dol op de koptekst op de plank! Deze zouden ook zo leuk zijn om in te kleuren.

-

Pretty Blue Bullet Journal Header Ideas

@soulfulscribs

Gebruik zachte blauwtinten en mooie letters om een mooie bullet journal-header te maken. Ik hou echt van het idee om de markeerstift voor de koptekst te schrijven en kleine donkere puntjes toe te voegen aan de onderkant van het schrift. Ik vind het er geweldig uitzien.

-

Hallo Bullet Journal Header Idee

@jolovesdrawing

Er zijn zoveel manieren om 'Hallo' te schrijven en er zijn zoveel prachtige opties in dit voorbeeld hier. Ik hou echt van hoe eenvoudig en minimalistisch deze bujo-titelideeën zijn.

-

Groen januari Bullet Journal Header Ideas

@flatlay_freaks

Deze bullet journal-maandkoppen zijn eenvoudig en effectief en perfect voor een groen thema-journaal! Je kunt de kleur van deze koppen altijd aanpassen aan je thema of stijl.

-

Green Bullet Journal Header Ideas

@planwithady

Deze mooie bujo-headers zijn zo eenvoudig en gemakkelijk te maken. Ze zien er ook geweldig uit en er zijn hier een aantal hele leuke ideeën.

-

Leuke roze en zwarte Bullet Journal Header Ideas

@bujobyabby

Bekijk deze schattige manieren om een bullet journal-titel te schrijven! Ik ben dol op de kleurkeuze hier en er zijn zoveel mooie manieren om je bujo-titels te schrijven.

-

Leuke Bullet Journal-ideeën voor december

@samsnotebook

Deze header-ideeën zijn zo schattig en eenvoudig en hebben echte kerstsfeer. Ik hou van de feestelijke kleuren op deze pagina en de zuurstokkop is zo schattig. Als je er goed over nadenkt, kun je echt overal een koptekst van maken, gewoon tekenen!

-

Het maken van een bullet journal moet effectief EN leuk zijn. Veel plezier met je bullet journal en laat je creativiteit de vrije loop. Ik hoop dat deze ideeën je hebben geïnspireerd om nieuwe ideeën en stijlen voor kopteksten in je bullet journal uit te proberen.

Ik zou graag zien wat je bedenkt, dus tag ons op Instagram met @worldofprintables en laten we afspreken!

Als je dit bericht leuk vond en het voor later wilt bewaren, kun je het vastzetten - klik op de onderstaande knop!

-

Wil je meer bullet journal-ideeën?

  • Hoe start je een Bullet Journal 2023 + gratis Bullet Journal-stickers
  • Prachtige en handige gratis planner-stickers voor je planner of bullet journal
  • 20 mooie januari Bullet Journal-themapagina's om je te inspireren
  • 12+ geweldige Bullet Journal-ideeën voor Valentijnsdag
  • 20+ Verbluffende en minimalistische Bullet Journal-ideeën voor een geweldige Bujo

Categorie: