Nu een kwart van het nieuwe jaar bijna voorbij is, heb je misschien motivatie nodig om je doelen voor 2023 te bereiken. Of je nu probeert je leven in balans te brengen, je aan je budget te houden of een nieuwe bijkomstigheid wilt beginnen, een uitdaging van 30 dagen kan je motiveren en je verantwoordelijk houden voor het bereiken van je doelen. Gebruik deze ideeën voor maandelijkse uitdagingen en gratis printables om je te helpen in de routine van goede gewoonten te komen.

Afdrukbare 30 dagen Challenge Intentions tracker

Download de 30-dagen Challenge Intentions-tracker.

Uitdagingen om je leven naar een hoger niveau te tillen

1. 10.000 stappen-uitdaging

In een tijd waarin werken op afstand een sedentaire levensstijl promoot, is het belangrijk om te onthouden dat je in beweging moet komen. Daag jezelf uit om actiever te zijn en een maand lang elke dag 10.000 stappen te zetten. Of je nu 's avonds een lange wandeling maakt of de hele dag stevige wandelpauzes neemt, doe wat nodig is om je stappen te zetten!

2. Meditatie-uitdaging van 30 minuten

Een andere grote uitdaging om je leven te helpen verbeteren, is door 30 dagen lang dagelijks 30 minuten te mediteren. Net als de 10.000 stappen-uitdaging, kun je dit in één keer doen of opsplitsen in meerdere meditaties gedurende de dag. Gebruik een app om je te helpen of probeer gratis technologie te mediteren! Je zult baat hebben bij meer mindfulness in je leven, en misschien vind je wel je nieuwe favoriete manier om op te laden of tot rust te komen.

Afdrukbaar levensbalanceerwiel

Download het Life Balancing Wheel.

Uitdagingen om uw budget in evenwicht te houden

3. Maand zonder uitgaven

Heeft u hulp nodig bij het beheersen van uw bestedingspatroon? Probeer een no-spend maand! 30 dagen vastbesloten om niets uit te geven buiten uw basisbehoeften zoals voedsel, onderdak, nutsvoorzieningen en water. Probeer thuis ma altijden te koken en vermijd winkeltriggers zoals sociale media of online browsen.

4. Cash Only-uitdaging

Niet klaar om te stoppen met koude kalkoen uitgeven? Test alleen contant betalen. Uw uitgaven worden beperkt door wat u op dat moment bij de hand heeft. Als je op voorhand rekening houdt met het geld dat je bij je hebt, kun je je aan je budget houden door alleen datgene in je portemonnee te stoppen wat je van plan was uit te geven.

Afdrukbare maandelijkse tracker zonder uitgaven

Download de maandelijkse No-Spend Tracker. Probeer leuke plannerstickers te gebruiken om elke niet-bestedingsdag bij te houden in plaats van je gebruikelijke vinkje!

Uitdagingen voor het lanceren van je drukte

5. YouTube-kanaaluitdaging

Probeer iets nieuws en start je eigen YouTube-kanaal! Je kunt filmen en video's plaatsen over je hobby's en interesses, en een plan van 30 dagen maken om er elke dag aan te werken. Plan een taak voor elke dag van de week om u op het goede spoor te houden. Plannen kan bijvoorbeeld op maandag gebeuren, opzetten op dinsdag, filmen op woensdag en monteren op donderdag. Na 30 dagen heb je je eigen werkroutine gecreëerd.

6. Ruim je kleren op en verkoop ze

Ruim je kast uit en verdien er extra geld mee. Daag jezelf uit om 30 kledingstukken, schoenen en accessoires op te ruimen. Upload een maand lang elke dag één item naar een app voor het doorverkopen van kleding, zoals Poshmark of Depop. Door deze uitdaging op te splitsen in elke dag een beetje werk, heb je in een mum van tijd je eigen samengestelde collectie die je online kunt verkopen.

Afdrukbare side hustle goal setter

Download de Side Hustle Goal-Setter.

Probeer er gerust een uit of doe een combinatie van uitdagingen! Zodra je je maandelijkse uitdaging hebt bepaald, kun je je voortgang bijhouden met deze gratis printables van Mint. In slechts 30 dagen bereikt u uw doelen en brengt u uw leven naar een hoger niveau.

Categorie: