Deze verbluffende gratis maand in één oogopslag pagina-invoeging met bloemenplanner is zo mooi dat het verbazingwekkend is om te geloven dat het gratis is. Dit prachtige inzetstuk heeft prachtige zilverachtig blauwe en groene bladeren die de schattigste kalender in het midden omlijsten.

Deze geweldige gratis bijsluiter is ook niet alleen voor januari! Deze download geeft je elke maand van het jaar, prachtig ontworpen en gemakkelijk te gebruiken.

Ik ben dol op dit bloemmotief. Het is perfect voor een dagboek of planner met een botanisch thema en het is een geweldige manier om een nieuwe maand in je dagboek te introduceren. Als je van plan bent deze inserts in je bullet journal te gebruiken, hebben we subtiele stippen toegevoegd om het een authentiek gevoel te geven.

Onze gratis printbare bijlagen zijn de perfecte optie om net dat beetje extra toe te voegen aan je planner, bullet journal of ringband. We bieden zoveel verbluffende opties, ontworpen met liefde en aandacht voor detail om ervoor te zorgen dat je de insert krijgt die je nodig hebt en verdient.

Al onze bijlagen zijn flexibel in die zin dat één bijlage kan werken voor elk type dagboek, planner of organizer die je gebruikt en elke download van de bijlage wordt geleverd met twee formaten die geschikt zijn voor de meest populaire planners en bullet journals.

Maand in een oogopslag Floral Planner Page Insert-01

De maand in één oogopslag Floral planner insert pack bevat:

  • 12 maandelijkse pagina's
    Deze pagina's beslaan het hele jaar van jan. tot dec. 2023 en zijn stuk voor stuk prachtig ontworpen.
  • Twee opties voor formatenElke bijlage heeft een formaat dat past in een standaard planner of bullet journal - US Letter en A5.

Wil je gratis planner stickers voor je planner of bullet journal?

We hebben een heleboel geweldige gratis stickers ontworpen voor elke behoefte en deze zijn perfect voor gebruik in elke planner of dagboek. Er is zoveel om uit te kiezen.

Ontvang uw gratis maand in een oogopslag Floral Planner Page Insert Today

Om deze gratis afdrukbare plannerbijlage te gebruiken, hoeft u alleen maar deze te downloaden en in uw planner, map of bullet journal te plaatsen. Je kunt het erin nieten, met de ringband vastmaken of een reservepagina reserveren om het in te lijmen. Als je je pagina erin lijmt, vooral voor een bullet journal, doe je geen concessies aan de esthetiek van de pagina.

Download de gratis Month At A Glance Floral Planner Page Insert door op de onderstaande downloadknop te klikken.

https://worldofprintables.com/download/month-at-a-glance-floral-planner-page-insert/?wpdmdl=14404&refresh=63ff9e141c13e1677696532 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis maand in een oogopslag Floral Planner Page Insert (inclusief US Letter & A5-formaten).

Print de gratis maand in een oogopslag Floral Planner Page Insert

De pagina's zijn ontworpen als printables van 8,5 x 11, die standaard US letter-formaat hebben, perfect voor planners en A5-formaat, perfect voor bullet journals. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

We krijgen veel vragen over welk papier we aanbevelen.

Aanbevelingen op papier

We weten hoeveel je ervan houdt om je bullet journals en planners aan te passen, met krabbels en decoraties. Daarom raden we echt goed papier aan dat de dikte van de meest populaire bullet journals en planners nabootst.

Veel mensen kiezen voor dikker papier, zoals kartonpapier met een hoog papiergewicht van 165 g/m².Dit is net boven het standaard papiergewicht voor populaire tijdschriften zoals Happy Planner en de Leuchtturm 1917, die de voorkeur genieten van ontwerpers van planners en bullet journals. Het is geweldig papier voor het afdrukken van plannerpagina's en het houdt ook de inkt van je pennen goed vast zonder uit te lopen of te veel ghosting.

Als je niet druk bent over het versieren van je plannerpagina's, kun je gewoon papier gebruiken. We raden dit gewone kopieerpapier aan, dat zo'n goede deal is en het best verkopende papier van Amazon is met meer dan 30.000 recensies.

Als je hier nieuw bent, schrijf je dan in, want we maken vaak nieuwe printables en we houden je van tijd tot tijd op de hoogte van onze beste nieuwe gratis printables.

Ik hou van jullie!

Categorie: