Gebruik deze griezelige woordzoeker voor Halloween als een activiteit op Halloweenavond of als een uitdeelboekje na een Halloweenfeest of disco voor kinderen!

Je zou dit zelfs kunnen uitdelen als onderdeel van een trick or treat! Deze coole woordzoeker voor Halloween is zo leuk en ziet er geweldig uit!

Oh en als je dit leuk vindt, deel het dan op Pinterest - het zou ons echt helpen!

https://worldofprintables.com/download/halloween-word-search/?wpdmdl=7971&refresh=63ff626a25fc51677681258 Downloaden

INSTRUCTIES

Download de gratis afdrukbare woordzoeker voor Halloween

Print the Free Printable Halloween Word Search De pagina's zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Alle stappen in deze handleiding.

We krijgen veel vragen over welk papier en lijsten we aanbevelen.

Aanbevelingen op papier

Voor reguliere kranten vind ik dat de bestverkochte krant van Amazon zo'n goede deal is en heel veel goede recensies heeft (meer dan 10.000!).

Cardstock

Cardstock is dikker, duurzamer dan normaal papier en is geweldig als je afdrukken van topkwaliteit wilt, vooral als je ze wilt inlijsten. Als je op cardstock wilt printen, vind ik Amazon's Choice of cardstock-papier erg leuk, wat geweldig is voor prints.

Als je op zoek bent naar idee├źn voor pompoensnijwerk, bekijk dan zeker onze stencils voor pompoensnijwerk. We hebben 50 geweldige eenvoudige pompoensnijsjablonen waarmee je geweldige pompoenen kunt maken deze Halloween.

Categorie: