Dit is ons e-book met kleurpagina's aan de muur, de eerste in ons assortiment van afdrukbare kleurpagina's. Met meer dan 75 pagina's met kleurpagina's die zijn ontworpen om te worden afgedrukt, ingekleurd en vervolgens ingelijst voor de perfecte zelfgemaakte muurkunst.

We hebben dit kleurboek ontworpen voor volwassenen die graag kleuren en die hun voltooide werk als kunstwerk willen behouden, dat gemakkelijk kan worden ingelijst en aan je muur kan worden gehangen. Bekijk hieronder onze inlijstideeën.

Zien ze er niet prachtig uit als ze ingelijst zijn?! We houden ervan deze af te werken en in te lijsten, voor een geweldig met de hand afgewerkt kunstwerk dat je hebt gemaakt om je muren te sieren.

In elk van onze afdrukbare kleurboeken vind je meer dan 75 pagina's met plezier. We weten dat kleuren heel ontspannend en een leuke hobby kan zijn, daarom geven we dit prachtige e-boek weg aan onze trouwe lezers.

Er zijn geen complexe patronen, elke pagina is gemakkelijk in te kleuren. U kunt de pagina volledig inkleuren of voor het beste effect half af laten zoals onze voorbeelden, die een eigentijdse uitstraling hebben en geweldige kunstwerken opleveren.

Gewoon ontspannen en genieten. Onze kleurboeken zijn de ideale manier om stress los te laten en wat 'jij'-tijd door te brengen tijdens het kleuren.

Het mooie van het feit dat het een e-boek is, betekent dat in tegenstelling tot de gedrukte boeken die je in de winkel vindt, onze e-boeken keer op keer kunnen worden afgedrukt, waardoor je de volledige vrijheid hebt om zo vaak af te drukken als je wilt en opnieuw te beginnen met verschillende kleuren en effecten.

Dus download, print een pagina uit en ga kleuren! Je kunt het zelfs op een digitaal platform gebruiken vanaf je telefoon, tablet of computer.

Veel plezier!

Bekijk de diavoorstelling voor een selectie van enkele van de eerste pagina's uit het boek en voorbeelden van hoe ze er ingekleurd uitzien.

Dus download de eerste van onze reeks kleurplatenboeken en begin vandaag nog aan je kleuravontuur!

Oh en als je dit leuk vindt, deel het dan op Pinterest - het zou ons echt helpen!

https://worldofprintables.com/download/printable-coloring-book-1/?wpdmdl=6833&refresh=63ff4f1d3108d1677676317 Downloaden

INSTRUCTIES

Download het gratis Ultimate Coloring Page Book - Wall Art Edition

Print het kleurboek. De pagina's zijn ontworpen als 8,5 x 11 printables. TIP: Als je op een ander formaat wilt printen, voeg dan deze printable gewoon toe aan Canva, stel je afmetingen in op elk gewenst formaat en download het dan naar je computer, heel eenvoudig! Volledige stappen in deze handleiding.

We krijgen veel vragen over welk papier en lijsten we aanbevelen.

Aanbevelingen op papier

Voor reguliere kranten vind ik dat de bestverkochte krant van Amazon zo'n goede deal is en heel veel goede recensies heeft (meer dan 10.000!).

Cardstock

Cardstock is dikker, duurzamer dan gewoon papier en is geweldig als je afdrukken van topkwaliteit wilt, vooral als je ze wilt inlijsten. Als je op cardstock wilt printen, vind ik Amazon's Choice of cardstock-papier erg leuk, wat geweldig is voor prints.

Kadreer je afdrukken. Om fantastische lijsten te vinden die ideaal zijn voor deze printable, raad ik Amazon aan voor 8×10 fotolijsten omdat deze er super schattig uitzien, of lijsten van Ikea . Je kunt zelfs Ikeas zeer populaire Ribba-frames op Amazon vinden, waardoor je een reis bespaart. Ik hou ook erg van houten posterhangers die een originele boho-look hebben.

Categorie: