Deze gratis afdrukbare I spy rainbow kleurplaatgame is de perfecte kinderactiviteit om te doen terwijl je kinderen thuis of ergens binnen zijn.

Kinderen zijn dol op regenbogen. Ze zijn een van de meest magische fenomenen van de natuur en voor kinderen zijn ze bijna mystiek, net als eenhoorns.

Zelfs volwassenen zien regenbogen en kijken er vol ontzag naar.

Regenbogen kunnen op elk moment van het jaar voorkomen, maar komen het meest voor als het regent en als het regent, betekent dit vaak dat onze kinderen binnen zijn om droog te blijven. Dit betekent dat we vaak dingen moeten vinden die onze kinderen thuis kunnen doen.

Dus wat kun je beter doen als kinderen binnen zijn dan pagina's kleuren! Het is zo'n leuke activiteit die kinderen graag doen.

Daarom hebben we dit leuke spel met regenboogkleurplaten gemaakt om je kinderen bezig te houden terwijl ze thuis zijn.

Dus print dit uit, pak wat kleurstiften en laat ze plezier hebben met dit regenboog-kleurplaatspel!

Onze I Spy-spellen zijn een geweldige activiteit voor kinderen omdat ze een spel kunnen spelen en ook kunnen kleuren. Zoveel plezier in zoiets eenvoudigs en precies waar kinderen dol op zijn.

Hoe speel je dit regenboogkleurplaatspel

Om dit spel te spelen, hoef je alleen maar alle regenbogen te vinden die op de pagina verborgen zijn en te tellen hoeveel van elke soort je vindt en het aantal in de vakjes te schrijven. Je kunt de regenbogen ook inkleuren om een kleurrijke afbeelding te maken die je kinderen ergens in huis kunnen ophangen.

Je kunt de achtergrond zelfs elke gewenste kleur geven. Door de achtergrond te kleuren, kunnen uw kinderen een prachtig uitziend regenbogen-in-the-sky muurkunsteffect creëren! Kinderen zijn zo creatief en het doet ons plezier om hun fantasie de vrije loop te zien gaan!

We hebben een groot aantal van deze kleurpagina-spellen en kleurpagina's gemaakt, zodat je je kinderen thuis kunt vermaken terwijl je wat broodnodige tijd voor jezelf hebt. Het is een win-win situatie voor iedereen!

Gratis afdrukbare I Spy Rainbow Coloring Page Game

Ons gratis I Spy-spel met regenboogthema is een geweldige activiteit voor kinderen om ze te helpen genieten van hun tijd binnenshuis terwijl ze bezig blijven met creatieve tijd in plaats van schermtijd.

Onze I Spy-spellen zijn erg populair bij kinderen van alle leeftijden en de spellen leren ze visuele discriminatie, wat het vermogen is om verschillen en overeenkomsten in grootte, vorm en kleur te detecteren.

Kinderen zijn dol op regenbogen en zullen het geweldig vinden om deze spellen en kleurpagina's met regenboogthema in te kleuren en het is zo'n leuke activiteit voor ze om te doen.

Ze kunnen ze zelfs allemaal afzonderlijk kleuren, omdat ze niet dezelfde kleuren hoeven te gebruiken voor de regenbogen die ze vinden.

We hebben ook heel veel regenboogkleurpagina's gemaakt die je gratis kunt krijgen en afdrukken voor urenlang speelplezier, samen met nog veel meer geweldige kleurpagina's met alle thema's waar kinderen dol op zijn.

Over dit regenboogkleurplaatspel

We hebben een spel gemaakt van deze regenboogkleurplaat, door de speler te vragen om te zoeken naar elke stijl regenboog die bovenaan wordt weergegeven en het aantal te tellen dat ze van elke regenboog vinden in de vakken eronder.

Als ze klaar zijn met het vinden van alle verschillende regenbogen, kunnen ze de hele pagina inkleuren. Regenbogen hebben vaak zeven kleuren rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet, maar als ze dat liever hebben ze kunnen gewoon uit hun dak gaan en een kleurrijke foto maken die uniek is voor henzelf.

Wanneer deze regenboogkleurplaat volledig is ingekleurd, ontstaat er zo'n mooie afbeelding van regenbogen waar je kinderen dol op zullen zijn.

Als je van dit spel met regenboogkleurpagina's houdt, bekijk dan zeker al onze geweldige regenboogkleurpagina's voor nog veel meer kleurrijk plezier. We hebben ook leuke regenboogkalenders die je aan je muren kunt hangen en regenboogmuurkunst die je kunt gebruiken om je huis te versieren.

Al onze printables zijn beschikbaar om gratis af te drukken en te gebruiken.

Leuke regenboogweetjes voor kinderen

Wist je dat regenbogen worden gevormd door licht en water? Wanneer licht door water schijnt tijdens regen of een waterval, buigt het licht om een boog van kleuren te creëren. Het kan ook gebeuren in mist, mist, opspattend zeewater en al het andere dat waternevel veroorzaakt.

Het woord regenboog komt eigenlijk van de Latijnse woorden "arcus pluvius", wat "regenboog" betekent

Pas rond 1637 ontdekte René Descartes dat regenbogen werden veroorzaakt doordat licht van de zon door water in de regen in verschillende kleuren werd gespleten.

Regenbogen splitsen licht in zeven kleuren. Dit zijn rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet.

China beschouwt regenbogen nog steeds als slechts 5 kleuren.

Maar technisch gezien is er geen vaste hoeveelheid bepaalde kleuren in een regenboog, omdat elke kleur in de andere overvloeit, wat betekent dat er zoveel verschillende tinten van de hoofdkleuren zijn.

Regenbogen zijn voor iedereen anders. Afhankelijk van je perspectief zie je een regenboog op een andere plaats dan op andere dichtbij. Ze kunnen ook niet worden aangeraakt, want wanneer je beweegt, beweegt de regenboog mee, omdat de hoek van het licht verandert in jouw perspectief.

We zien regenbogen als een boog, beginnend vanaf de grond en richting de lucht gaand of terug naar de grond om een boog te vormen. Maar dat komt omdat slechts een deel van de regenboog zichtbaar is vanuit jouw perspectief. Als je in een vliegtuig een regenboog vanuit de lucht zou zien, is de kans veel groter dat je een volledige cirkel ziet, wat aantoont dat regenbogen eindeloos zijn.

In ons zonnestelsel is onze planeet de enige planeet die regenbogen kan zien, omdat er op andere planeten geen waterneerslag is die samen met direct zonlicht nodig is om regenbogen te kunnen creëren.

Regenboog kleurpagina's zijn een van de meest populaire kleurpagina's waar kinderen dol op zijn, vooral omdat ze zo betoverd zijn door hun kleuren en hoe mooi ze zijn.

Print de I Spy Rainbow Coloring Page game hieronder

Klik eenvoudigweg op de afdrukbare I Spy Rainbow Coloring Page Game-afbeelding om deze te vergroten en sla deze vervolgens op uw computer op voordat u deze afdrukt. Vergeet niet om onze andere I Spy-spellen te bekijken en er zoveel af te drukken als je wilt.

Ik raad je aan om een paar van onze I Spy-spellen of kleurpagina's af te drukken om je kinderen afwisseling te geven en bezig te houden.

Print gewoon zoveel als je wilt voor uren speelplezier!

Crayola Ultra Clean wasbare markers - Perfect voor regenboogkleuren

Als je de verzameling kleurpennen van je kind wilt aanvullen, dan is deze geweldige set kleurpennen wat mijn kinderen gebruiken. Er is zo'n enorm scala aan kleuren en de kwaliteit van de pennen is verbluffend. Beter nog, ze zijn ook wasbaar. Dus geen penstrepen meer op huid, kleding of muren. Het ha alt de stress uit het kleuren van kinderen!

 • Beschikt over 40 Crayola Ultra Clean wasbare markers in diverse kleuren.
 • Ultraschone wasbare pennen: Wassen van huid, kleding en geverfde muren.
 • Perfect voor kunstprojecten, activiteiten in de klas en kleuractiviteiten!
 • Veilig en niet-toxisch: ideaal voor kinderen van 3 jaar en ouder.

Geniet van je vrije tijd, drink een kopje koffie!

Deze regenboogkleuractiviteiten zijn een geweldige manier om te ontspannen, of je ze nu aan je kinderen geeft om te doen om ze bezig te houden als ze binnen zijn, zodat je tijd voor jezelf hebt, of voor jezelf om te doen als een manier om je te helpen ontspannen en tot rust te komen.

Het is een goed idee om een lekker kopje koffie te drinken terwijl je aan het relaxen bent. Als je wilt, kun je ook een kopje koffie voor ons kopen! Klik om Steun ons op Patreon zodat we door kunnen gaan met het maken van meer geweldige gratis printables.

Het is een geweldige manier om je steun te betuigen en helpt ons geweldige printables te blijven maken die we gratis aan onze bezoekers kunnen geven.

We hebben nog veel meer van deze I Spy-activiteiten, printbare spelletjes en kleurpagina's voor urenlang speelplezier voor je kleintjes en ook veel handige printables voor volwassenen.

Vergeet niet om onze Rainbow kleurplaten te bekijken als je nog meer kleurplezier wilt!

Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk printables pakt terwijl je hier bent en print ze uit wanneer je activiteiten voor je kinderen nodig hebt.

We hebben ook een enorm aanbod aan printables voor volwassenen hier op World of Printables. Je vindt er printables en sjablonen om je te helpen bij het plannen en organiseren van alle aspecten van je leven.

We denken dat je deze geweldig zult vinden:

 • I Spy Rainbow kleurplaat spel
 • I Spy Cat Coloring Page Game
 • I Spy Unicorn Coloring Page Game
 • I Spy Dinosaur Coloring Page Game
 • Hoe teken je een vogel
 • Hoe teken je een vlinder
 • 50 beste bloemen kleurplaten
 • 50 beste prinses kleurplaten
 • 100 eenvoudige kleurplaten voor kinderen
 • Het ultieme afdrukbare kleurboek

I Spy Kleurplaten

Onze recente I Spy kleurpagina-activiteiten. Vind nog veel meer I Spy Printables om gratis te downloaden en af te drukken.

Gratis afdrukbare I Spy Halloween kleurplaat spel
Gratis afdrukbare I Spy Dinosaur Coloring Page Game

Kleurplaten

Onze recente kleurpagina's. Veel meer afdrukbare kleurplaten om gratis af te drukken en in te kleuren.

100 pompoen printables
Gratis afdrukbare I Spy Christmas Coloring Page Game

Afdrukbare spellen

Onze recente printbare spellen. Nog veel meer printbare games om af te drukken en gratis te spelen.

De populairste printables ter wereld

Bedankt voor het bekijken van onze gratis afdrukbare I Spy Rainbow Coloring Page-game.

Ik hoop echt dat jij en je kinderen dol zijn op onze I Spy-kleurpagina-activiteiten en als je deze afdrukbare regenboogkleuractiviteit leuk vindt, klik dan op de deelknop van je keuze hieronder, want het laat ons weten dat je erom geeft en helpt ons om er veel te maken meer geweldige gratis printables om van te genieten.

En als je kunt, Steun ons op Patreon en krijg toegang tot al onze geweldige premium printables als onderdeel van je Patreon.

Categorie: